Dialoguri cu Dumnezeu. Cartea I. Volumul I


Autor:

Etichete:

Editura:
Inforapart - 2019 - 414 de pagini

ISBN:
9786060120964
BDCID:
00323269

Descriere

Dialoguri cu Dumnezeu. Cartea I Volumul I. 224 franturi duhovnicesti, ganduri si dialoguri folositoare celor ce-si doresc maturizarea duhovniceasca

Indiferent daca ma crezi sau nu, esti un miracol. Nasterea ta, existenta ta pe aceasta planeta este un miracol. In virtutea acestei realitati, tu esti creator de miracole. De ce nu realizezi asta?! Pentru ca tot ce se intampla in jurul tau te impiedica sa vezi aceasta realitate. Te-ai educat sa treci prin viata, bazandu-te pe hazard si fiind dependent de circumstantele pe care societatea le impune. Dar in momentul cand realizezi ca esti un miracol, realizezi ca esti creator de circumstante. Abia atunci vei cunoaste puterea potentialului tau si puterea lui Dumnezeu. 
Aceasta carte nu are rolul de a te trezi, pentru ca asta trebuie sa o faci tu. Sa te trezesti din robotizarea cotidiana si sa realizezi ca esti unic si irepetabil in Univers si in istorie si, mai mult decat orice, sa realizezi ca esti copilul lui Dumnezeu. Deci esti de sorginte divina. Cand realizezi aceasta, incepi sa te transformi, incepi sa renasti. lisus a numit acest proces metanoia (deasupra mintii, in afara mintii, schimbarea mintii, schimbarea paradigmei, transformarea plenara a vietii). Acest proces este primul pas pe fascinantul drum al maturizarii spirituale, al fericirii si al succesului personal.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.