Cartea bebelusului vol.1+2

Cartea bebelusului vol.1+2

An publicare
2016
Nr. Pagini
220
ISBN
9789738789821

Descriere

Cartea bebelusului. Tot ceea ce trebuie sa stii de la nastere si pana la doi ani

Cartea bebelusului este o carte unica prin complexitatea sa. Informatiile oferite acopera perioada de sarcina si tot ceea ce trebuie sa stie un parinte despre cresterea copilului. Cartea bebelusului este un ghid pentru parintii de copiii nou nascusi si nu mai mari de trei ani.

Aceasta carte este unica prin simplu fapt ca la scrierea ei a participat o intreaga familie de cadre medicale. Fie ei medici sau asistenti de pediatrie, toti acesti specialisti s-au adunat si au pus laolalta informatii esentiale pentru proaspetii parinti.

Cartea bebelusului este o carte nu numai despre copii ci si despre mame si tati. Iar atunci cand este cazul si despre persoanele principale de ingrijire ale copiilor.

Subiectele abordate de Cartea bebelusului includ:
- cum sa te pregatesti pentru o nastere sigura si fara complicatii
- ce trebuie sa stii despre hranirea corecta a bebelusului
- ce sa faci cand ai un copil agitat
- cum doarme si cum adoarme un copil
- care sunt fazele de dezvoltare ale bebelusului
- cum sa ai o casa in care copilul este ferit de pericole
- proceduri de prim ajutor aplicabile acasa
- tratarea bolilor comune

William Sears, unul dintre autorii cartii Cartea bebelusului a revolutionat pediatria mondiala prin propunerile sale. Moderne, pline de dragoste si respect atat fata de copil cat si fata de parinte, sfaturile doctorului Sears, a fiilor si sotiei sale sunt de nepretuit.

Intemeietor al conceptului de attachment parenting doctor William Sears si-a cooptat fiii si sotia in demersul sau de a creste copii cu respect si urmand sfaturi bazate pe cunostiinte medicale.

Bestseller-ul vandut intr-un milion de exemplare scris de cel care a revolutionat conceptul de a fi parinte – Times despre Cartea bebelusului

Pe aceeași temă

William Sears