Casatorita cu un strain - Lisa Kleypas

Casatorita cu un strain - Lisa Kleypas

Autor
Editura
An publicare
2016
Nr. Pagini
254
ISBN
9789731789941

Descriere

Ca sa nu fie obligata sa se marite cu un batrin bogat si plin de cruzime, Lysette fuge de acasa. Se pierde in mlastini si obosita si infometata, este gasita de doi frati, care o duc in fata tatalui lor. Carismaticul Maximillien Vallerand este stapinul unui domeniu intins, un om puternic si intunecat, de care ea se indragosteste cu pasiune.

Dar toata lumea din tinut stie ca el si-a omorit prima sotie...

Va rezista casatoria si iubirea lor in fata indoielilor si a razbunarii?

Fragment din "Casatorita cu un strain" de Lisa Kleypas

"Lysette isi petrecuse mare parte din viata intr-o casa in care erau aproape numai femei iar acum s-a trezit inconjurata de barbati. Si nu i-a luat prea mult sa afle ca rudele ei prin alianta erau complet diferite de tatal ei vitreg.
Desi barbatii Vallerand erau la fel de schimbatori ca si Gaspard, nici macar atunci cind se enervau nu ridicau tonul. Spre deosebire de Gaspard, care jignea mereu, dar in zadar, acestia stiau sa raneasca doar cu citeva cuvinte bine alese. Adeseori, fratii erau neinduratori intre ei, dar atunci cind era prezenta o femeie, orice cearta inceta si conversatia era imediat condusa spre alte subiecte, mai placute.
Lysette ajunsese sa o creada pe Noeline care ii spusese intr-o zi ca toti barbatii Vallerand se nasteau cu darul de a fermeca femeile. Înca din copilarie, Lysette se obisnuise cu dispretul abia mascat al lui Gaspard si de aceea se simtea dezarmata acum, in fata acestor barbati atenti.
Alexandre o tot tragea deoparte si-i cerea sfaturi in dragoste, proclamind cu un aer smecheresc ca femeia care reusise prinda in mreje pe fratele lui era cu siguranta o autoritate in materie. Bernard o incinta cu povesti despre calatoriile lui in strainatate, Philippe impartasea cu ea cartile lui favorite in timp ce Justin o insotea in plimbarile calare, de jur-imprejurul plantatiei. "

Pe aceeași temă

Lisa Kleypas