Maretie si maiestrie - Bogdan Rosu

Maretie si maiestrie - Bogdan Rosu

Autor
Editura
An publicare
2015
Nr. Pagini
231
ISBN
9789730201314
Categorii

Descriere

    "Bogdan este o persoana deschisa cu viziune care a reusit prin propria sa pasiune sa arate o noua imagine a conceptului "dezvoltare personala". Cartea lui Bogdan reprezinta o motivatie puternica prin care oamenii isi pot da seama de potentialul urias ce se afla inauntrul fiecarei persoane."  ( Laurentiu Florea, autorul cartii "Codul bunelor maniere pur si simplu")
    "Aceasta carte prezinta o combinatie faina a unui trio pe care orice carte ar trebui sa il aiba: amuzament, informatie si inspiratie. E o placere sa vezi cum prietenii tai cresc si au succes, mai ales pentru ca Bogdan a fost dintotdeauna o persoana care a stiut ce isi doreste. Acum a obtinut si impartaseste cu noi o serie de experiente memorabile. Am fost extrem de incantat sa gasesc in "Maretie si Maiestrie" cel mai important factor motivational pe care iI predau in cursurile mele despre motivatie, asa ca te invit si pe tine sa citesti cartea acum."  (Autorul cartii "Dusul cu Motivatie", trainer, antreprenor.)     "Cartea lui Bogdan mi-a amintit cat de mult poti invata, creste si obtine rezultate atunci cand esti atent la mesajele vietii. Si vei gasi 10 din mesajele astea decantate, sintetizate pentru tine, ca sa iti poti urma mai usor drumul tau propriu. Sunt venite si dintr-o experienta de viata care merita luata in cosiderare. Te va inspira. Citeste-o." (Liviu Pasat, autorul cartii "Obiceiuri care fac toti banii"; antreprenor, trainer, public speaker, initiatorul proiectului "Trezeste Banii din Viata Ta".)
     Fragment din volum:       „ESENTA ECHILIBRULUI       Echilibrul nu poate insemna sa fii static intr-un punct pentru ca tot ce e static moare. Pietrele rigide cedeaza apei asa cum crengile uscate cedeaza vantului.      Daca incerci sa fii static in raul vietii, vei descoperi ca in curand ceva se va rupe si vei fi luat de curent si dus in voia sortii. In schimb, daca accepti ideea ca vor fi curenti pe care va trebui sa ii confrunti si te echipezi cu vasle, vei descoperi ca echilibrul este un dans sanatos intre o parte si cealalta a raului.     Cand sa faci zig si cand sa faci zag.     Dar cum ajungi sa stii cand sa o faci pe una si cand sa o faci pe alta?     Adevarul este ca, in mod constient, nu stii. Pentru ca iti lipseste imaginea de ansamblu. In schimb, fiecare dintre noi este echipat cu un sistem de navigatie.     Stii acei senzori de detectare a metalului care, atunci cand te apropii de un metal care a fost ingropat in pamant, incep sa sune din ce in ce mai tare?     Cam asa este si sistemul nostru de ghidare, si anume emotiile noastre.     Pe masura ce te apropii de calea ta, vei simti emotii pozitive, emotii care te fac sa te simti viu, te fac sa te simti bine, pe tine si pe cei din jur. lar pe masura ce te indepartezi de calea ta, te vei simti aiurea, vei incepe sa experimentezi furie, dezamagire, depresie, iar oamenii din jurul tau vor incepe usor sa dispara.     Gregg Braden descrie universul ca pe un camp energetic care include atat interiorul, cat si exteriorul, imaterialul si materialul, si raspandit de la universul cuantic pana la cele mai indepartate galaxii ale spatiului cosmic si numeste acest camp Matricea Divina."

Pe aceeași temă

Bogdan Rosu