Serenada intrerupta - Dorina Stanciu

Serenada intrerupta - Dorina Stanciu

Editura
An publicare
2012
Nr. Pagini
292
ISBN
9781481216654

Descriere

Dupa moartea misterioasa a bunicii sale, Vivien Hopkins se reintoarce in zona golfului San Francisco, pentru a prelua afacerea cochetului butic al batranei si a preda lectii de pian. Amintiri din copilaria petrecuta in Woodside continua sa-i tortureze psihicul si curand dupa sosirea sa, noua vanzatoare de la magazin este victima unei crime oribile.
Jucand cu indrazneala si curaj rolul de detectiv, Vivien isi reintalneste prima dragoste. Dar este oare Timothy Leigh - printul ei minunat din copilarie - barbatul visurilor ei de femeie, sau celebrul si talentatul arhitect ascunde de fapt pasiuni letale?
Intr-o atmosfera palpitanta de intriga si suspans, cu crime si personaje misterioase, romanul SERENADA INTRERUPTA mentine in prim plan o poveste de iubire tulburatoare, o iubire capabila sa invinga orice.

Pe aceeași temă

Dorina Stanciu

Dorina Stanciu

Dorina Stanciu

Adina Popescu,Alex Moldovan,Ana Rotea,Calin Andrei Mihailescu,Dan Stanciu,Doina Rusti,Elena Vlădăreanu,Florin Bican,Ioana Bot,K.j. Mecklenfeld,Laura Grunberg,Lavinia Braniste,Matei Sâmihăian,Radu Paraschivescu,Simona Popescu,Veronica D. Niculescu,Max Grue