Clubul Mars Room - Rachel Kushner


Descriere

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 4 noiembrie 2019.

• Roman castigator al Prix Medicis Etranger 2018
• Titlu finalist la Man Booker Prize si National Book Critics Circle Award 2018
 
In sfarsit, un roman adevarat! Cutremurator, plin de compasiune, amuzant. - Stephen King
 
"Vezi-ti de treaba si nu spune nimanui numele tau adevarat”. Acestea sunt cele doua reguli de aur care se aplica atat in clubul de striptease Mars Room, cat si in inchisoarea pentru femei Stanville, California. Romy Hall, 29 de ani, le stie prea bine: tocmai este pe cale sa inceapa executarea a doua sentinte consecutive pe viata. ,,Continui sa existi indiferent daca iti propui sau nu sa faci asta”, spune Romy si sterge orice urma de machiaj de pe fata Americii contemporane. Inauntru pare la fel de dur ca afara, doar ca la scara mai mica si in concentratie mai mare: mii de femei se lupta pentru a face rost de lucruri esentiale supravietuirii, violenta este la ordinea zilei, viata institutionalizata abunda in momente de absurd, dar si de umor.
 
Dincolo de satira usturatoare la adresa vietii institutionalizate, Clubul Mars Room se inscrie in seria marilor romane care dinamiteaza din interior orice ramasita a visului american.
 
Curajos, empatic, superb scris. Un roman care nu indulceste realitatea, ci o descrie rabdator, cu toate fatetele ei. - Margaret Atwood
 
Acest roman social extrem de dens confirma locul lui Rachel Kushner ca una dintre cele mai importante scriitoare americane ale secolului XXI. - Entertainment Weekly
 
Rachel Kushner s-a nascut in 1968 in statul Oregon, S.U.A. Pe parintii ei ii descrie ca fiind doi oameni de stiinta "foarte neconventionali, din generatia Beat". A studiat economia politica la Berkeley, apoi literatura, la Columbia University. Primele ei romane, Telex from Cuba (2008) si The Flamethrowers (2013), au fost bestsellere New York Times si finaliste la National Book Award in Fiction. The Mars Room, 2018 (Clubul Mars Room, Editura Vellant, 2019), cel de-al treilea roman al sau, este bestseller international, romanul anului 2018 pentru New York Times si Time, premiat si nominalizat la un numar impresionant de premii literare. Rachel Kushner a mai publicat povestiri si eseuri in New Yorker, Harper's, The New York Times si The Paris Review. Unul dintre scriitorii care au influentat-o major este Don DeLillo, iar tehnica ei literara se bazeaza extensiv pe documentare sociala. In prezent, traieste la Los Angeles, impreuna cu sotul si fiul ei.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2020 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit