Diagnostic Imagistic Obstetrica Ed.3 - Woodward, Kennedy, Sohaey, Radu Vladareanu

Diagnostic Imagistic Obstetrica Ed.3 - Woodward, Kennedy, Sohaey, Radu Vladareanu

Descriere

Cea mai nouă ediție a tratatului Diagnostic Imagistic: Obstetrică ne oferă imagistică fetală cu conținut de talie mondială și instrucțiuni legate de ultimele metodologii aplicate în acest domeniu în continuă schimbare. Prin aproximativ 260 de diagnostice care pun în lumină cele mai recente informații, referințe și imagini, acest titlu servește într-un format de ghid practic, ideal conceput pentru centrele de imagistică fetală foarte aglomerate din ziua de azi. Capitole de embriologie îmbunătățite, noi tabele de referință, ghiduri de tratament actualizate, precum multe altele, asigură cititorilor informația necesară pentru o practică clinică de calitate.
Ghidează practicienii în cazurile complicate ale obstetricii și ale anomaliilor asociate sarciniiCapitolele de embriologie detaliate caracteristic conturează dezvoltarea anatomică normalăUn număr sporit de tabele de referință permite urmărirea unor măsurători normaleInclude ghiduri practice noi pentru managementul pacientului, rezumate ale listelor de consens și nomenclatură standardizatăSecțiunea sindroamelor extinsă, bogată în tablouri cliniceSecțiunea nouă de diagnostice diferențiale permite căutarea unei caracteristici și ghidarea unui diagnostic corect (ex. absența cavum septum pellucidum)Graficele bogat colorate și imaginile comentate în intregime evidențiază cele mai importante posibile diagnosticeFormatul de tipul listă cu marcatori îl face mai ușor ca niciodată în localizarea informațiilor cheie.

Pe aceeași temă

Isabel Allende,Robert T. Kiyosaki,Samantha Young,Madeline Puckette,Justin Hammack,Stephanie L. Tourles,Guy Finley,Radu Badea

Andrei Buruiana,Mihai Buruiana,Traian Ataman,Nicolae Mustatea

Richard Ellenbogen,Laligam Sekhar,Neil Kitchen,Ioan Stefan Florian

Vlad Andrei Budu

Woodward