Anii framantarilor - Janette Oke

Anii framantarilor - Janette Oke

Autor
Editura
An publicare
2008
Nr. Pagini
238
ISBN
9789738998452

Descriere

Mostenirea din prerie, cartea intai.

Totul pare sa mearga rau in viata ei.

Virginia Simpson este la o varsta la care toate regulile morale par imposibil de atins. Parintii ei sunt prea stricti, sora ei prea autoritara, si Dumnezeu pare prea departe. Apoi dintr-odata apare Jenny, o fata de la oras, gata sa trezeasca entuziasmul micutului oras de prerie al Virginiei. incalcarea regulilor si starnirea barfelor devin motive de distractie pentru fete, pana intr-o zi cand acest fel de a fi, ajunge prea departe...
Constienta de mostenirea consacrata de bunicii ei, Clark si Marty Davis, Virginia trebuie sa decida daca credinta de care a fost inconjurata intotdeauna, va deveni si credinta ei personala.

Janette Oke s-a nascut in Champion, Alberta, in familia unui fermier si a crescut intr-o familie numeroasa, plina de bucurie si dragoste. Este absolventa a Colegiului Biblic Mountain View din Alberta, locul unde l-a intalnit pe sotul ei, Edward, cu care s-a casatorit in mai 1957. Familia Oke are trei baieti si o fata, toti sunt casatoriti, iar acum se bucura de cei 12 nepoti. Edward si Janette sunt activi in biserica locala din care fac parte.
Primul roman scris de autoare a fost Invaluiti de iubire care a fost publicat in 1979. Janette Oke a scris peste 70 de carti, atat pentru adulti cat si pentru copii, din care 32 au fost traduse in paisprezece limbi. Cartile ei s-au vandut in peste 22 de milioane de exemplare.

Pe aceeași temă

Janette Oke