CD Natura se trezeste la viata - Bilingv Ro-Eng - Jocuri educationale

CD Natura se trezeste la viata - Bilingv Ro-Eng - Jocuri educationale

Autor
Editura
An publicare
Nr. Pagini
ISBN
9786069262108

Descriere

Joc educational - Natura se trezeste la viata bilingv romana-engleza Primavara CD5- Natura se trezeste la viata CD Bilingv romana-engleza.
Invata activitatile de primavara in limba romana si engleza cu Zbuf si Zana Primaverii! Acum o editie revizuita, inregistrata si in limba engleza cu vorbitori nativi!
Primavara a venit! Natura se trezeste la viata si sunt atatea de facut. Fenomenele naturii, pasarile calatoare, florile si insectele primaverii, toate isi vor dezvalui acum secretele si in limba engleza. Ajuta-ti copilul sa invete limba engleza si sa se distreze! 21 de jocuri interactiv-educationale il asteapta. Toate jocurile acestui CD sunt realizate cu scopul clar de a educa copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani. Ele poarta avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice si reprezinta o unealta folosita de educatori in gradinitele din Romania.   CD recomandat de educatori.   Cuprins:
Capitolul 1 - Pasarile calatoare Recunoaste formele geometrice si construieste cuiburi pentru pasari! Rezolva un puzzle cu pasari calatoare! Ajuta pasarile sa isi gaseasca perechea! Numara cate pasari calatoare au sosit din tarile calde! Hai sa coloram pasari calatoare!   Capitolul 2 - Buchetul primaverii Apa din nori - veste buna pentru flori! Ajutorul domnului Vant! Acum e zi, acum e noapte! Soare, nu te-ndeparta! Gradina mea!   Capitolul 3 - Insectele primaverii Ajuta fluturasul sa gaseasca drumul prin labirint! Construieste insecte din parti ale corpului! Hai sa coloram insectele primaverii!   Capitolul 4 - Vremea primaverii Topirea cubului de gheata sub razele regelui Soare! S-au ascuns in nori! Nasterea unui curcubeu! Formarea norilor si a ploii! Jetoanele anotimpurilor! Sa numaram razele soarelui! Sa desenam in culorile curcubeului!   Capitolul 5 - Calendarul naturii.

Varsta recomandata: 3-7 ani
Compatibil cu PC

Pe aceeași temă