Romania - Lb. Engleza

Romania - Lb. Engleza

Autor
Editura
An publicare
Nr. Pagini
56
ISBN
9786067481518

Descriere

Romania a nation-state anciently founded between the East and the West a synthesis culture a society undergoing modernization a society undergoing harmonization a society in the United Europe.

A scrie despre Romania, din toate punctele de vedere, nu este un lucru prea usor, stiind ca de-a lungul timpului s-a scris enorm.
In acest catalog, intitulat simplu Romania, ne-am propus sa descriem cat mai concis tara noastra, istoria ei de la primele formatiuni, pamantul pe care exista, clima acestor locuri, totul insotit de o imagine bogata.
Veti descoperi unitatea de limba si cultura a celor ce au populat acest teritoriu, traditiile, mestesugurile, literatura populara, marea literatura, muzica, pictura a sec. XIX-XX.
Va vom vorbi despre formarea statului national roman, despre regalitate, constitutie, despre regimul politic pluralist, despre integrarea in Uniunea Europeana, NATO, din ultimii ani.
Va prezentam o Romanie care a reusit de-a lungul secolelor sa surprinda prin capacitatea ei de a se transforma in permanenta, de a se remodela.

Editie in limba engleza.

Pe aceeași temă