Pachet Best of Babel. 3 carti

Pachet Best of Babel. 3 carti

Autor
Editura
An publicare
2018
Nr. Pagini
1328
ISBN
9899090003104

Descriere

Pachetul contine 3 carti:   • Un gentleman la Moscova de Amor Towles (editia 2018, 552 pagini)
Este anul 1922. Contele Rostov nu se caieste ca e aristocrat si un tribunal bolsevic il condamna la arest la domiciliu. Pentru bonomul erudit care nu a lucrat niciodata, celebrul hotel Metropol de la Moscova devine si domiciliu, si loc de munca. Si viata lui trece strivita de decenii crude si tulburi din viata Rusiei, iar cititorul il insoteste pe contele sarmant in lumea veche si in lumea noua, unde nimic nu mai e la fel.   • O logodna foarte lunga de Sebastien Japrisot (editia 2018, 328 pagini)
O noapte si o zi din iarna anului 1917. Cinci soldati azvarliti in Picardia inzapezita, in transeele inamicului, se zbat sa supravietuiasca. Cel mai mic nu are nici douazeci de ani. In cealalta parte a Frantei, dupa ce se instaureaza pacea, Mathilde, care il iubeste, vrea sa descopere adevarul. Se lupta sa-l gaseasca, mort sau viu, in labirintul in care s-a pierdut. Cautarea ii este o logodna lunga in „les années folles” si ea va continua pana la capatul sperantei, intr-un roman care te pune pe ganduri. Fermitate si fragilitate, actiune si asteptare in destinul unei eroine greu de uitat si intr-un roman care coboara in adancimile sufletului.   • Busola de Mathias Enard (editia 2018, 448 pagini)
La Viena se innopteaza, iar Franz Ritter, muzicolog sedus de Orient, in zadar incearca sa adoarma. Intre veghe si vis, intre nostalgie si febra, prind contur amintiri fara numar, de la Istanbul, Alep, Damasc, Palmira, Teheran, precum si umbra unei iubiri imposibile.

Pe aceeași temă