Rencontres cahier d’exercices - Clasa 6 L2 - Larisa Gojnete

Rencontres cahier d’exercices - Clasa 6 L2 - Larisa Gojnete

Descriere

Structurat astfel incat sa ofere libertatea profesorului in abordarea continuturilor – prin existenta structurii de tipul „Apprendre. Exercer/Mettre en practique”, pastrand un echilibru just  intre ceea ce se cere, conform programelor scolare in vigoare, si ceea ce este necesar elevului pentru a-si insusi notiunile vizate, acest instrument constitue un sprijin real atat la clasa, cat si studiului individual.

Rencontres – cahier d’exercices vine, astfel, in sprijinul profesorului – prin aceea ca suplineste lipsa unor manuale pentru nivelul gimnazial care sa fie pe deplin conforme cu programele scolare in vigoare, dar si al elevului, prin actvitati variate – de la simplu a complex, de la itemi  obiectivi la semi-obiectivi si subiectivi, suport in dobandirea, de catre elevi, a competentelor cheie vizate in studiul limbii franceze.


Pe aceeași temă

Larisa Gojnete,Ioana Cristina Vetisan,Marilena Elena Ogaru,Alina Loboda,Larisa Gojnete,Ioana Cristina Vetisan,Marilena Elena Ogaru,Alina Loboda,Larisa Gojnete,Ioana Cristina Vetisan,Marilena Elena Ogaru,Alina Loboda

Larisa Gojnete,Raisa Elena Vlad,Ioana Voda

Marie De France,Emmanuel Bove,Simone Veil

Naomi Alderman

Mircea Cărtărescu

Larisa Gojnete