Bazele contabilitatii - Mihai Ristea Corina-Graziella Dumitru

Bazele contabilitatii - Mihai Ristea Corina-Graziella Dumitru

Editura
An publicare
2009
Nr. Pagini
240
ISBN
9789737490940

Descriere

Lucrarea Bazele contabilitatii - Notiuni de baza, probleme, studii de caz, teste grila si monografie se adreseaza studentilor din facultatile cu profil economic si financiar - contabil.

Subordonata utilitatii si oportunitatii didactice, cartea adopta maniera scrierii specifice notelor de curs, completata cu studii de caz cu si fara solutii, probleme si teste grila pentru verificarea cunostintelor. De aceea isi revendica calitatea de carte universitara opozabila simultan atat pentru studiul bazelor contabilitatii la zi cat si la distanta.
Elementul in masura sa sporeasca valoarea formativa si accesul la seiful contabilitatii, este cel al prezentarii solutiilor pentru a accede la raspunsul corect. Utilizati cartea ca o invitatie care va provoaca sa invatati contabilitatea fara prezenta efectiva a profesorului.
Si inca o contributie stiintifica a lucrarii este aceea a conceperii si rezolvarii unei lucrari practice monografice in domeniul contabilitatii, care va invata cum sa ne insusim practicile contabile pentru a fi eficienti si performanti in domeniu.
De asemenea, toti studentii de la ASE gasesc in lucrare ghidul necesar pentru a se apropia de intocmirea si prelucrarea documentelor justificative, ciclul contabil de prelucrare a datelor, precontabilizarea, contabilizarea, intocmirea si prezentarea situatiilor financiare. 

Pe aceeași temă

Cicilia Ionescu,Floarea Georgescu

Anca Bratu, Mariana Gurău, Mihaela Ioana Gurău

Valentina Capota,Mirela Dinescu,Florin Lixandru,Roxana Ionescu,Ioana Popa

Vasile Bleotu,Maria Tilea

Florentin Caloian