Sanatos este normal - Iulia Stoker-Corbu


0 ( 0 )

EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
146
ISBN:
9786066224581
BDCID:
00321135

Sanatos este normal • Sanatatea orala la copii de la 0 la 18 ani • Instructiuni pentru adulti • Kilogramele dorite fara dieta

Prevenirea este mai buna, mai sanatoasa si mai ieftina decat vindecarea.

Lucrarea ofera o imagine de ansamblu extensiva si practica, a relatiei dintre nutritie si sanatatea orala, atat la copii, cat si la adulti. De Ia carii pana la erozie, mic dejun si mancatul la televizor.

Cum ingrijim dintii copiilor nostri, ce exemplu dam copiilor? Periem dintii o data sau de doua ori pe zi? E mai buna periuta electrica sau cea manuala? Deci, asa... zambesti cu gura pana la urechi! Stii cumva ce si cat trebuie sa mananci pentru un corp sanatos? Stii ca, fara sa faci dieta, poti sa ajungi la kilogramele dorite doar daca alegi sa mananci sanatos si la timp? Stii ce combinatii de alimente e bine sa faci si stii cand sa zici „nu" la prajitura preferata? Sau daca este nevoie sa zici „nu"? Toti suntem ocupati cu munca, copii, cumparaturi, treaba zilnica de pe langa casa. Toti stim ca trebuie sa ne miscam zilnic cel putin 30 minute. Cum? Stii ca, daca iei scarile in loc de lift, tot miscare se numeste? Mergi pe jos la cumparaturi si cara singur sacosa, mergi la o plimbare rapida de 30 de minute.
 
Bucura-te zilnic de cel putin trei mese! Alege dupa dorinta inimii tale, dar nu exagera! Mananca sanatos cu si pentru copii!


Carti Cresterea Copilului Carti Alimentatie Sanatate

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit