Pasiunea unui cowboy - Lorraine Heath

Pasiunea unui cowboy - Lorraine Heath

Editura
An publicare
2019
Nr. Pagini
288
ISBN
9786063339554

Descriere

Desi ravnit de multe femei, Kit Montgomery, seriful din Fortune, Texas, este bantuit in continuare de iubirea lui pentru Clarisse si de moartea acesteia. Insa prietenul lui, David, ii cere o favoare care le va pune la incercare prietenia: sa se insoare cu sora lui, Ashton, bolnava de tuberculoza, pentru a-i indeplini marele vis de a avea parte de o nunta. Kit nici nu vrea sa auda de asa ceva, insa, dupa ce o cunoaste pe Ashton, se hotaraste sa-i ofere acesteia sansa la fericire – fie si numai pentru o zi. Desi David se asteapta ca proaspatul cuplu sa o ia pe drumuri diferite imediat dupa ceremonie, Kit decide sa o duca pe Ashton in Galveston, unde petrec o luna de miere idilica si unde ajung sa se indragosteasca nebuneste unul de celalalt. Situatia este insa mai complicata decat pare, caci Kit ascunde un secret intunecat legat de moartea lui Clarisse, un secret ce ar putea-o alunga pe Ashton din viata lui. Va reusi, oare, dragostea lor sa treaca peste aceste amenintari si sa vindece sufletul chinuit al lui Kit, facandu-i sa-si doreasca mai presus de orice un viitor impreuna?
Un roman care ii va impresiona pe fanii historical romance prin descrierile realiste, personajele profunde si mai ales prin intensa pasiune dintre ele. - Kirkus Reviews
  Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today si New York Times, si a fost distinsa cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA.

Pe aceeași temă

Lorraine Heath