Nunti de vis - Helen Kay Polaski


Descriere

Aventura cautarii rochiei de mireasa perfecte se sfarseste cu gasirea unui nou mire. Un diagnostic gresit de cancer devine pentru o tanara prilejul sa afle ca a facut cea mai buna alegere in dragoste. Casatoria unui cuplu de pensionari arata ca iubirea nu are varsta, iar cei care spun ca ea este doar pentru cei tineri si ca apare doar o data in viata se insala. Sa completezi cercul dragostei cu un inel este singura cale sa intelegi cu adevarat incantarea pe care ti-o ofera aceasta. 57 de intamplari adevarate despre magia care face doi oa­meni sa ramana impreuna pana cand moartea ii va desparti.

Cu totii avem de infruntat adversitati din cand in cand. Cu totii suntem uneori tristi. Cu totii suntem cateodata prea ocupati, prea multumiti de noi insine sau prea apasati de povara propriilor probleme ca sa mai apreciem lucrurile pozitive din vietile noastre.

Colectia „Povesti adevarate“ iti aduce cazuri reale, intamplari din viata unor oameni obisnuiti, ce ne vorbesc despre curaj si bunatate, despre binecuvantarile si miracolele vietii, amintindu-ne ca nu suntem singuri, ca putem razbate chiar si in cele mai intunecate zile, ca inca exista bunatate in lume.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.