Copii si adolecenti - Iolanda Mitrofan, Gianina Cucu-Ciuhan, Elena Otilia Vladislav


Autor:

Etichete:

Editura:
Sper - 2014 - 304 de pagini

ISBN:
9786068429342
BDCID:
00320660

Descriere

Lucrarea pe care v-o propunem este structurata in 10 capitole, dintre care doua sunt dedicate psihopatologiei si evaluarii (psihodiagnozei) copiilor si adolescentilor, alte trei, interventiilor specifice problematicii copiilor (psihoterapie individuala, interventia in situatii de abuz, dezvoltare personala in grup) iar cinci capitole aduc in atentie cateva dintre cele mai frecvente si dificile problematici ale adolescentilor - anxietatea si depresia, agresivitatea, provocarile sexualitatii, dependentele, stigmatizarea si excluderea sociala.

Speram ca munca inglobata in acest volum colectiv sa starneasca si in cititor interesul, preocuparea, dedicarea si entuziasmul necesare cunoasterii si sprijinirii competente, oportune si adecvate a copiilor si adolescentilor. Un plus de constientizare, creativitate si daruire, de responsabilitate si efort sistematic si profesionist in intampinarea nevoilor primilor ani de viata poate avea un impact real asupra sanatatii si bunastarii tuturor, pe termen lung.

Asadar, sa investim cunoastere si competenta, minte si inima in prezentul copiilor si adolescentilor, pentru un viitor mai fericit al adultilor si varstnicilor.”

 

Prof.univ.dr. Iolanda Mitrofan


Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.