Cum sa devii imparateasa - Heather Webb


Autor:

Etichete:

Editura:
Alma - 352 de pagini

ISBN:
9786063300295
BDCID:
00320658

Descriere

In 1779, Rose Tascher isi paraseste Martinica natala, cu vegetatia sa luxurianta si cultura creola impregnata de magie neagra, pentru a-si cauta fericirea si o noua viata in cercurile aristocratiei pariziene alaturi de sotul care i-a fost destinat, fermecatorul Alexandre de Beauharnais. Sperantele i se naruie insa rapid: Alexandre nu este nicidecum tatal de familie ideal, iar balurilor luxoase le iau locul executiile publice odata cu izbucnirea Revolutiei.
Rose indura o detentie cumplita si scapa in ultimul moment de ghilotinare; sfarsitul Terorii inseamna pentru ea o noua sansa, pe care o exploateaza cu pricepere si ambitie ca sa ajunga iarasi in cercurile puterii. Cum nu mai este la prima tinerete, stie ca are nevoie de un barbat care sa-i ofere protectie si sprijin financiar. Un general in plina ascensiune pare sa corespunda acestor cerinte: Napoleon Bonaparte.
 
Josephine, dupa cum a rebotezat-o noul ei sot, ii sta alaturi in permanenta, iar rasplata este pe masura: dupa cum ii prezisese o preoteasa voodoo din Martinica, ajunge sa conduca destinele unui popor. 

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.