Hipnoza pentru renuntarea la fumat + CD - Steluta Todea

Hipnoza pentru renuntarea la fumat + CD - Steluta Todea

Editura
An publicare
2016
Nr. Pagini
100
ISBN
9786066904919

Descriere

Hipnoza pentru renuntarea la fumat - ghid practic de autohipnoza cu suport audio

Cu o naturalete si claritate in exprimare, Steluta Todea ofera, intr-o lectura rapida, dar profunda, un ghid practic ce introduce si ghideaza cititorul in procesul de autohipnoza.
Lectura "Hipnoza pentru renuntarea la fumat" este un instrument accesibil si esential celor aflati in dificultatea acestui proces deloc simplu cum este cel al invingerii unui viciu. Experienta este completata prin suportul audio unde, cele doua Stelute, mama si fiica, se apropie si mai mult de cititor, ghidandu-l impreuna, pas cu pas, catre o calatorie naturala, unde acesta se simte in siguranta si in control asupra propriului corp si propriei minti.

Acest ghid trebuie interpretat ca un suport oferit de o echipa de psihotera-peuti experimentati si atestati in procese de hipnoza clinica, tratand, de-a lungul andor, zeci de pacienti cu diverse afectiuni sau dezechilibre ce pornesc din minte.

Daca ai mai incercat sa te lasi de fumat si n-ai reusit, inseamna ca fie nu ti-ai dorit cu adevarat, fie nu ai lucrat suficient cu mintea si subconstientul. Acum ai ocazia sa o faci si sa incepi sa te cunosti cu adevarat.

Pe aceeași temă

Steluta Todea