Aventurile lui Lulu - Louise L. Hay, Dan Olmos


Autor:

Etichete:

Editura:
Cartea Daath - 2018 - 104 de pagini

ISBN:
9786068597188
BDCID:
00320511

Descriere

O aparitie noua in Colectia Povesti si povestiri pentru copii: Aventurile lui Lulu de Louise L. Hay si Dan Olmos.
 
Probabil ca multi parinti au auzit despre, ba chiar au si citit cartile faimoasei autoare Louise Hay. Au fost traduse si tiparite in Romania cartile de succes ale domniei sale sale, lucrari ce au sprijinit schimbarea perspectivei asupra vietii in general si, in special, au stimulat cresterea increderii in sine, in puterea de a schimba intr-un mod pozitiv experienta vietii pentru milioane de oameni din lumea intreaga.

Aceste povesti pentru copii, in cuvintele autoarei: au fost scrise pentru a sprijini dezvoltarea stimei de sine si a curajului in copiii din zilele noastre. Ca adulti, deseori ni se intampla sa uitam ca sunt mult mai multe probleme ce ni se infatiseaza la copiii din ziua de azi in comparatie cu vremea in care eram noi copii. Ei sunt pusi in situatia de a lua decizii in mod constant si sunt, de asemenea constant bombardati cu stiri despre situatia critica a lumii. Cum se descurca copiii cu aceste incercari este o reflectare directa a felului in care se simt cu adevarat in raport cu ei insisi. Cu cat un copil se respecta si se iubeste mai mult, cu atat mai usor ii va fi sa faca alegeri corecte.
 
Cele trei povesti, Lulu si furnica, Lulu si Ratoiul Willy si Lulu si intunericul inspira nu doar curaj, ci si compasiune si intelegere fata de animale. Mesajul principal al cartii este “ai incredere in tine”, si se adreseaza tuturor copiilor, mici si mari, copiilor din fiecare adult, oricarui cititor dornic sa deschida aceasta carte ilustrata de J.J. Smith-Moore.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.