Identitati furate - Douglas Kennedy

Identitati furate - Douglas Kennedy

Editura
An publicare
2009
Nr. Pagini
408
ISBN
9739342515

Descriere

Aceasta prima carte tradusa in limba romana, scrisa de Douglas Kennedy, s-a bucurat de un incredibil succes international, primind aprecieri dintre cele mai elogioase. S-ar putea spune ca Identitati furate este un thriller senzational, dar atipic.

Protagonistul, Ben Bradford, trece prin grele incercari. Dar ceea ce sparge tiparele este faptul ca Ben, vinovat de fapte grave, scapa, in cele din urma, cu fata curata. Stilul autorului este dezinvolt, dialogurile suna firesc, iar peripetiile traite de personajul cu trei identitati succesive sunt cu adevarat uimitoare. Cine n-a visat vreodata sa poata lasa totul balta, sa intoarca spatele unei cariere care, desi banoasa, ii repugna, sa renunte la o casnicie, oricum esuata, si sa o ia de la inceput? Si cum ar fi ca, spre a-ti atinge scopul, sa-ti simulezi disparitia, sa intri in pielea altcuiva, cu o viata complet diferita, si sa te ascunzi intr-un orasel uitat de lume?

Numerosi critici considera ca, prin talentul cu care creeaza romane stranii si palpitante, Douglas Kennedy poate rivaliza cu celebrul John Grisham.

Pe aceeași temă

Douglas Kennedy

Douglas Kennedy

Douglas Kennedy

Douglas Kennedy

Douglas Kennedy

Douglas Kennedy