Limita inferioara Vol. 1+2 - Florin Rosoga

Limita inferioara Vol. 1+2 - Florin Rosoga

Editura
An publicare
2016
Nr. Pagini
240, 132
ISBN
9786065437104

Descriere

In retrospectiva, nu stiu de ce rni-a fost asa teama la inceput. Daca stiam ca lucrurile vor evolua astfel, as fi inceput mai devreme.
Acestea sunt de multe ori cuvintele oamenilor care au succes in afaceri, in viata publica sau in viata la modul general, dupa ce au depasit limita inferioara a provocarilor care i-au tinut prizonieri pentru mult timp.

Se numeste limita inferioara sau bariera de intrare si este teama pe care o resimti dupa esecul in urma primei tale incercari intr-un proiect, intr-o relatie sau intr-o afacere. Ne limiteaza si devine asemenea unei bariere care nu ne da voie sa evoluam si sa mergem mai departe.

Florin a descoperit o serie de lucruri care au fost adesea gresit intelese legat de motivele pentru care oamenii esueaza. Inainte de a ajunge la jumatatea cartii vei fi nerabdator sa incepi si sa aplici procesul sau de cucerire a limitei inferioare. - Andrei Rosu

Limita inferioara este o lectura obligatorie pentru oricine este interesat sa aiba mentalitatile necesare abundentei financiare... O carte de tinut mereu pe birou. - Liviu Pasat

Limita inferioara a aparut in viata noastra precum o boala a corpului sau psihiclui, deoarece a gasit conditiile prielnice si am hranit-o fara sa ne dam seama. A crescut pentru ca i-am dat ocazia sa preia controlul asupra vietii noastre.

Limita inferioara este generata de fricile pe care le avem. Dintre acestea teama de succes, teama de necunoscut si teama de a renunta la trecut sunt cele care ajuta cel mai mult limita sa apara in viata noastra. In continuare ea este hranita de miturile pe care le construim in mintea noastra: • mitul experientei: doar daca ai experienta ai sanse de reusite • mitul exceptiei: chiar daca altii au reusit, tu esti o exceptie si nu poti reusi • mitul expertului: trebuie sa fii un expert recunoscut de ceilaiti ca sa meriti sa iesi in evidenta.

Vom vedea cum toate aceste ex-mituri sunt false si cum le putem demonta in momentul cand decidem sa renuntam la peretele protector de sticia de sub care operam sub umbrela limitei inferioare.


Pe aceeași temă

Florin Rosoga