Capcana - Linda Howard

Capcana - Linda Howard

Autor
Editura
An publicare
2003
Nr. Pagini
328
ISBN
9736290093

Descriere

    Sarah Stevens, protagonista lucrarii de fata, este o femeie cu multe calitati: frumusete, inteligenta, spirit organizatoric. Existenta ei calma, in care fiecare amanunt este sub control, intra brusc intr-un derapaj, pentru ea incepand o lupta epuizanta, nu doar spre a deslusi un mister, ci, mai ales, pentru supravietuire.
    Sub masca unui bancher respectabil, timid si retras, se ascunde un individ periculos ce doreste cu ardoare ca Sarah sa fie numai a lui. Curand, ea se trezeste singura, fara slujba si, mai grav, invinuita de crima. Intr-o situatie in care totul ii este potrivnic, ajutorul ii vine de unde se astepta mai putin, iar speranta rasare in ciuda pericolelor ce o pandesc la tot pasul. Dar socul cel mare il traieste in momentul in care barbatul iubit o tradeaza. Ratiunea inimii si pasiunea sunt puse in balanta cu neincrederea. O lectura electrizanta despre obsesii, crima si puterea iubirii, ce va creste adrenalina cititorilor.
     Fragment din volum:       „Articolul din ziar spunea ca politia nu are nici un indiciu in asasinarea judecatorului Roberts. Mare pacat.     Era multumit de sine; inca o data se dovedise mai inteligent decit ceilalti. Bineinteles ca nu existau indicii. Mai intii asteptase ca Sarah sa intre la film, apoi se dusese in Galleria si sunase de la un telefon public. Mii de oameni trec prin complexul comercial in fiecare zi; nu aveau cum sa stabileasca ca trecuse si el pe acolo. Judecatorul Roberts, fraier batrin, fusese incintat sa discutc cu prietenul unui prieten despre o chestiune legala si astfel patrunsese cu usurinta in casa.     Cu toate ca amprentele lui nu erau inregistrate in nici o baza de date pentru simplul motiv ca nu i se luasera niciodata, avusese totusi grija sa memoreze tot ce atinsese cit statuse in casa si apoi stersese atent toate acele suprafete inainte sa plece. Refuzase ceva de baut, asa ca nu trebuise sa mai aiba si grija unei cesti sau unui pahar. Recuperase si tubul cartusului de pe covor si il aruncase la gunoi a doua zi. Gunoiul fusese ridicat, asa ca orice urma disparuse.     Era la adapost. Acum se putea concentra asupra lui Sarah. Nu voia sa repete oferta prea curind ca sa nu o ofenseze. Dar nici nu isi putea permite sa astepte prea mult, pentru ca serviciile ei aveau sa fie foarte cautate. Aflase prin reteaua sa de cunostinte din zona — nu ii putea numi prieteni — ca familia Roberts scotea casa la vinzare si ca aranjasera ca pentru moment ea sa ramina si sa supravegheze treburile.     Era perfect. Avea timpul necesar, o perioada de gratie cum s-ar spune, sa mediteze atent cum sa isi formuleze urmatoarea oferta. Data trecuta facuse greseala sa nu ia in considerare loialitatea ei si sa reduca totul la o chestiune strict pecuniara."

Pe aceeași temă

Linda Howard

Mary Balogh,Sandra Brown,Mary Jo Putney,Linda Howard

Silvia Rusen,Mirela Iconaru,Alexandra Andreica,Carolina Hills

Silvia Rusen,Mirela Iconaru

Linda Howard