Neuropedagogia si fosfenele - Francesc Celma

Neuropedagogia si fosfenele - Francesc Celma

Editura
An publicare
Nr. Pagini
122
ISBN
9788495720283

Descriere

Francesc Celma a predat sute de cursuri privind aplicarea tehnicilor fosfenice bazate pe lumina si ritm in intreaga lume. Experienta si formarea i-a permis sa transmita toate posibilitatile exceptionale de imbunatatire cogntiva, echilibrul emotional si constiinta subtila pe care le aduce Fosfenismul in domeniul de dezvoltare educationala terapeutica, personala cat si in lumea initiatica.
A cautat si a oferit intotdeauna noi abordari ale metodei si a aprofundat cercetarea doctorului Lefebure intr-un mod clar, practic si direct. 
De-a lungul acestor ani in afara de toate cursurile predate a oferit si sustinut numeroase conferinte in fata multor personalitati din domeniul medical, public cat si holistic si alopatic; precum si in lumea artistilor, sportivilor, profesorilor, antreprenorilor, s.a.m.d.
O parte din studiile si lucrarile pe care le-a realizat s-au axat si pe proiectarea si producerea de echipamente noi si revolutionare pentru practicarea Fosfenismului, cat si pentru actualizarea si adaptarea acestora la toate domeniile de aplicare. Activitatea sa principala se concentreaza pe formarea de noi profesori ale metodei la nivel mondial, coach fosfeno pedagogi, precum si publicarea mai multor carti, cum ar fi de exemplu, Neuropedagogia si Fosfenele prin care face cunoscut rolul fundamental al luminii si a ritmului in dezvoltarea constiintei.   

Pe aceeași temă

Francesc Celma