Minispete, Vol. 3. Drept penal - Mihail Udroiu

Minispete, Vol. 3. Drept penal - Mihail Udroiu

Editura
An publicare
2017
Nr. Pagini
165
ISBN
9786069404966
Categorii

Descriere

Minispete, Vol. 3. Drept penal - Mihail Udroiu, Georgina Bodoroncea, Rares Ciausu, Cristinel Ghigheci, Florin Doru Tohatan si Andra-Roxana Trandafir.
 
Esti student la drept, te pregatesti pentru vreunul dintre examenle de admitere sau definitivare in profesiile juridice sau esti practicant al dreptului si vrei sa-ti clarifici mai usor noile reglementari in materia dreptului civil?   - Minispetele acopera intreaga tematica de examen pentru admitere/definitivare in avocatura, admitere INM, , precum si pentru definitivare si promovare pe functii de executie in magistratura; - Raspunsurile la minispete sunt, de regula, semideschise – trei variante de raspuns, din care una sau doua variante sunt corecte, conform modalitatilor de examinare uzitate in cadrul profesiilor juridice; - Minispetele includ raspunsuri capcana, intalnite frecvent in cadrul celor examenelor; - Situatiile de fapt cuprinse in minispete permit fixarea cunostintelor juridice intr-o maniera pragmatica si, in acelasi timp, atractiva; - Exercitiul bazat pe minispete face ca orice greseala sa fie mai usor de inteles si sa devina de nerepetat.

Despre autori:
  - Mihail Udroiu (coordonator) – judecator la Curtea de Apel Oradea, formator INM, doctor in drept. - Georgina Bodoroncea – procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, formator INM. - Rares Ciausu – procuror la DIICOT, Serviciul Teritorial Cluj, cadru didactic asociat la Facultatea de drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. - Cristinel Ghigheci – judecator la Curtea de Apel Brasov, formator INM, lector universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea Transilvania din Brasov. - Florin Doru Tohatan – procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. - Andra-Roxana Trandafir – avocat, asistent universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti.

Pe aceeași temă

Mihail Udroiu