Cand parintii se despart - Penelope Leach


Autor:

Etichete:

Editura:
Multi Media Est Publishing - 2016 - 280 de pagini

ISBN:
9789738789852
BDCID:
00319627

Descriere

Cand parintii se despart. Cum sa ne ajutam copiii sa treaca prin procesul de separare
 
Cand parintii se despart. Cum sa ne ajutam copiii sa treaca prin procesul de separare este o carte centrata pe copii si ceea ce simt ei in cazul despartirii parintilor. Este un ghid practic si cuprinzator pentru a face tot ce este mai bine in timp ce si dupa ce parintii se despart.

Cercetarile recente clarifica de ce parintii – tati, la fel de mult ca si mamele – sunt atat de importanti pentru copiii de toate varstele. Ele ne arata cum separarea parintilor transforma viata copiilor. Cand parintii se despart se bazeaza pe cele mai recente descoperiri stiintifice, precum si pe multi ani de activitate profesionala si personala cu copiii.

In cartea sa Penelope Leach descrie modul in care parintii pot minimiza impactul separarii si divortului asupra copiilor. Ea ii ajuta sa gaseasca modalitati de a continua sa fie parinti atunci cand nu mai sunt soti si sotii.

Cand parintii se despart aduce in discutie studii recente care iau in discutie multe dintre aranjamentele standard de custodie. Aranjamente care nu sunt intotdeauna si in avantajul copiilor.

Deasemena, Penelope Leach aduce in discutie timpul petrecut de copii cu cei doi parinti. Binele copilului nu este intodeauna si binele parintilor.

Cand parintii se despart este o carte care pune nevoile copiilor pe primul loc pentru o buna dezvoltare viitoare a acestora. Argumentele lui Penelope Leach sunt sustinute de cele mai noi studii in domeniul neurostiintei.

Ea le ofera parintilor sfaturi concrete cu privire la relatia fiecaruia cu copilul. Penelope Leach este doctor in psihologie. Inainte de a scrie Cand parintii se despart a lucrat cu multi copii. De la ei a aflat ce simt si ce li se intampla cand parintii se despart.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.