Gaseste-ti visul - Nora Roberts

Gaseste-ti visul - Nora Roberts

Autor
Editura
An publicare
2014
Nr. Pagini
344
ISBN
9786066866026

Descriere

Mereu o fire visatoare, Laura Templeton a crescut in mijlocul unei familii instarite si iubitoare, convinsa ca destinul ei este sa devina sotie si mama. Poate prea grabita sa transforme in realitate basmele copilariei, se marita la numai optsprezece ani, punandu-si toate sperantele in Peter Ridgeway, un chipes si rafinat colaborator al tatalui ei. Insa raceala, nepasarea si apoi infidelitatea sotului destrama treptat ceea ce ar fi trebuit sa fie o viata fericita pana la adanci batraneti. Dupa zece ani de casatorie, Laura intenteaza divortul, iar Peter pleaca, luand cu sine nu doar visurile ei, ci si aproape toti banii pe care ii aveau. 
Cu inima franta si cu o situatie financiara dezastruoasa, mandra fiica a familiei Templeton refuza sa apeleze la sprijinul material al familiei. Din pacate, orele nenumarate de munca nu pot sa umple un suflet pustiu. Laura isi da seama ca trebuie s-o descopere in sfarsit pe femeia din ea, iar aparitia unui barbat frumos ca pacatul si la fel de primejdios, care-i intruchipeaza visurile cele mai tainice, nu simplifica deloc lucrurile...
Fragment din roman:   "Ar fi putut sa fie si mai rau, isi spuse Michael.  Ar fi putut sa se afle intr-o jungla din America Centrala, tragand cu arma si ferindu-se de gloante. Ar fi putut sa i se zdrobeasca teasta, asa cum i se intamplase la un moment dat, cand o cascadorie iesise prost.  In schimb statea intr-o camera plina cu oameni pe care nu-i cunostea si pe care nici nu-si dorea  sa-i cunoasca.  Ar fi preferat i se zdrobeasca teasta.  Incaperea in sine era foarte draguta, cu toate acele inimioare rosii, lucioase ce atarnau de ghirlandele dantelate din hartie. Florile erau frumoase, desigur. Nu avea nimic impotriva florilor. I se parea totusi ca decoratorii mersesera prea departe cu obsedanta combinatie de alb si rosu.  Toate mesele imbracate in roz aveau pe mijloc un manunchi de lumanari albe inconjurat de garoafe albe si rosii. Cel putin credea ca sunt garoafe. Cat despre muzica, reprezenta pentru el un adevarat soc cultural, cu orchestra alcatuita din barbati de varsta mijlocie, purtand costume albe, ce interpretau melodii discrete.  Lui puteai sa-i dai oricand un blues ori un rock cinstit.  Din fericire, geamurile largi ofereau o priveliste spectaculoasa asupra coastei. Lupta dramatica dintre valurile involburate si stancile colturoase contrasta in mod interesant cu grupul pretentios din interiorul clubului supraincalzit.  Michael observa ca femeile se impodobisera, bratarile, margelele si alte bijuterii curgand siroaie de pe ele. Purtau straturi de parfumuri, matasuri si dantele. Exagerate, dupa parerea lui, ca si decorul. Prefera alegerile simple si feminine ale Laurei. Clasa, presupunea el, era cea care o scotea in evidenta. Simpla clasa venita drept din sange. Poate ca i-ar fi spus asta, dar se indepartase rapid pentru a face ceea ce ea numea „turele Templeton".  Majoritatea barbatilor erau imbracati in frac, un mic detaliu pe care Josh uitase in mod convenabil sa-l mentioneze. Nu ca pe Michael 1-ar fi deranjat. Oricum n-ar fi purtat unul. Nu avea asa ceva in garderoba.  Totusi, asta ii dadea inca un motiv de cearta cu vechiul lui prieten, daca ticalosul acela viclean avea sa apara vreodata.  Privind partea buna a lucrurilor, Michael avea in mana o bere rece. Gustarile raspandite artistic pe mesele bufetului pareau delicate, dar aveau un gust grozav. Deja se bucurase de un mic flirt cu o femeie care il luase drept o tanara speranta de la Hollywood. Nu se deranjase s-o corecteze.  Se gandea sa se mai plimbe, poate sa dea o raita pe afara, la aer curat, sau sa vada ce era prin alte incaperi. Poate avea sa gaseasca acea masa de biliard si cativa fraieri de jupuit. Chiar in acel moment insa, Laura se intoarse la el. "

Pe aceeași temă

Nora Roberts

Nora Roberts

Nora Roberts

Nora Roberts

Nora Roberts

Nora Roberts