10 Povesti - Nicoleta Bunduc


Autor:
Etichete:
Editura:

An Aparitie:
2018
Nr Pagini:
74
ISBN:
9786067423099
BDCID:
00319493

Descriere

10 Povesti reprezinta coborasurile si urcusurile vietii, sunt in carte exemple vii ale oamenilor care au ales sa regaseasca echilibrul emotional, chiar in momentele cele mai dificile. Oameni care au creat comunitati si au oferit sprijin celor din jur, pornind de la durerea lor. In carte se gasesc povestile urmatoarelor persoane: Bianca Brad, Cosmina Grigore, Liviana Tane, Mircea Serediuc, Alex Luchici, Carmen Gherca, Paul Fron, Livia Frona, Cerasela Soficu, Sorin Focuta.
 
Intr-un fel sau altul, cartea Nicoletei Bunduc este un gest de restauratie morala intr-o lume dominata de false valori, intr-o lume in care, de cele mai multe ori sau de suficiente ori, trebuie sa ai inima de piatra ca sa urci in cariera. O lume in care cumparam ca sa uitam ca suntem nefericiti. O lume in care uitam sa ne uitam la cel de langa noi si uitam sa refuzam sa-i intindem o mana cand cade. (Violeta Cincu, Prefata cartii)

Aceste povesti fac parte din proiectul de voluntariat #Saniting, care a inceput ca un proiect de jurnalism independent, unul de voluntariat, si isi doreste sa continue ca o comunitate. Rolul sau, pe de o parte, este de a reda povestile oamenilor care au trecut prin momente dificile si au gasit o cale de a merge inainte, ajutandu-i pe cei care trec prin experiente similare.
 
 
Cand lucrurile erau tulburi si nu stiam pe ce drum ma va purta viata, mi-ar fi fost de mare sprijin sa am acces la un site cum este Saniting. E un proiect necesar in lumea imprevizibila in care traim. (Alex Luchici, Fondator al Asociatiei euRespect)
 
Un proiect care pune refiectoarele pe umanitate, pe ce suntem noi la radacini, imperfecti si frumosi. (Mircea Serediuc, Tedx Speaker, Podcaster „Viata cu Tzury")
 
 

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2020 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit