Eroi Ai Credintei - Gene Fedele

0 ( 0 )
AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
320
ISBN:
9738640873
BDCID:
00319132
O relatare inspiratoare si ilustrata a 2000 de ani de crestinism.
Povestiri inaltatoare si schite biografice captivante a 70 de eroi ai credintei care au influentat cursul istoriei, indiferent de obstacole.
Citeste despre cei ce au trait inaintea ta si au proclamat cu putere si autoritate Evanghelia, demonstrand ce poate sa faca mana lui Dumnezeu cu niste oameni umili, barbati si femei de toate varstele, care au ales sa se supuna voii Lui.
Vei fi inspirat de credinta lor.

Pe paginile acestei carti vei gasi o relatare cronologica a vietilor unor barbati si femei, oameni mari si evlaviosi, care au schimbat lumea pentru Cristos, de pe vremea cand marele nostru Stapan umbla pe acest pamant, pana in zilele noastre. Toti acesti eroi ai credintei au fost chemati de Dumnezeu si inzestrati cu un curaj si o putere supranaturala sa se impotriveasca tiraniei si necredintei si sa poarte torta adevarului divin in splendoare si biruinta.

Aceasta carte nu isi propune sa sprijine vreo pozitie doctrinara sau confesionala, ci sa demonstreze ca, in providenta lui Dumnezeu au existat intotdeauna oameni care „nu si-au plecat genunchiul inaintea lui Baal”. Barbati si femei manati de puterea Duhului Sfant s-au ridicat la vremea hotarata in istorie ca sa proclame adevarul Evangheliei, fara a tine cont de obstacolele si circumstantele din jurul lor.

Cartea de fata nu-si propune sa inalte nicio persoana - intrucat exista Unul singur caruia Ii este rezervata o asemenea veneratie - ci sa demonstreze ce poate sa faca mana puternica a lui Dumnezeu cu niste barbati smeriti si femei umile care s-au consacrat sa asculte de voia Lui.

Carti Istorie Carti Religie Carti Științe Umaniste Carti Stiinte Carti Crestinism

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit