O iubire primejdioasa - Amanda Quick


Autor:

Etichete:

Editura:
Lira - 2015 - 375 de pagini

ISBN:
9786063302725

Descriere

    Molly Abberwick, unic administrator al fundatiei intemeiate de raposatul ei tata, este foarte hotarata sa-l dea afara pe noul ei consultant, Harry Stratton Trevelyan, doctor in stiinte si renumit specialist in fraude stiintifice. Adevarat, Harry este un barbat inteligent si extrem de atragator, dar si arogant si imposibil, iar propunerea lui scandaloasa de-a avea impreuna cu ea o legatura amoroasa reprezinta ultima picatura care umple paharul. Desi chimia stranie dintre ei nu poate fi negata...

    In afara de asta, Molly are probleme mult mai serioase; ea devine tinta unui inventator nebun, ale carui farse sinistre se transforma treptat in tentative de crima. Dintre toti, doar Harry pare sa inteleaga adevarata natura a amenintarii care planeaza asupra ademenitoarei lui sefe. Pe masura ce inevitabilul este pe cale sa se produca, iar enigmaticul Harry isi dezvaluie abilitatile iesite din comun, perechea aparent nepotrivita trebuie sa gaseasca impreuna solutia pentru a supravietui.

     Fragment din roman:
 
    “Harry puse capat derapajului controlat si opri masina pe banda dreapta. Verifica instinctiv oglinda retrovizoare sa se asigure ca nu mai aparea nimic dinspre curba din spate. Apoi o cerceta pe Molly. Se afla in siguranta in stransoarea centurii. O expresie incordata i se intiparise pe chip, dar parea uimitor de calma.
    - Esti in regula? Chiar si pentru auzul lui, vocea-i suna la fel de aspra ca roca vulcanica. Nu avea incotro. Urma sa aiba nevoie de ceva timp ca sa-si revina dupa impactul constientizarii ca Molly ar fi putut sa fie ucisa. Poate chiar de o viata intreaga.
    - Sunt bine, multumita tie. Molly intoarse capul sa se uite la el. Ochii ei erau enormi. Ai condus incredibil. Credeam ca o sa ne rasturnam in prapastie.
     - O masina buna.
    Molly scutura din cap.
    - Un sofer bun. Oricine altcineva ar fi pierdut controlul. Josh avea dreptate. Posezi niste reflexe grozave.
    Harry reusi sa scoata la suprafata un zambet care semana mai mult ca sigur cu ranjetul scheletic al unei masti de Halloween.
    - Avem cu totii talentele noastre ascunse.
    - Talentul tau ascuns tocmai ne-a salvat viata la amandoi, declara ea cu multa emotie. Daca nu mi-ar fi atat de teama sa-mi desfac centura cat inca ne aflam in mijlocul soselei, ti-as da un sarut lung, rasunator si umed.
    - O sa-ti aduc aminte mai tarziu.
    Harry cerceta inca o data soseaua si porni motorul. Ar fi putut prinde Fordul albastru din urma, isi spuse cu o umbra de regret. I-ar fi placut foarte mult sa faca asta. Si daca ar fi fost singur, chiar ar fi pus ideea in aplicare. Nu era nici o indoiala ca poseda un avantaj considerabil pe un asemenea drum plin de curbe. Reflexele lui si caracteristicile masinii o garantau. Dar ar fi fost o urmarire plina de riscuri, si nici nu-i trecea prin cap sa o mai puna pe Molly in vreun pericol."

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.