Star Wars Rebels, Busy pack. Set complex

Star Wars Rebels, Busy pack. Set complex

Autor
Editura
An publicare
Nr. Pagini
16
ISBN
5012128424595

Descriere

Star Wars Rebels, Busy pack. Set complex iti pune creativitatea la incercare!

Descopera lumea fascinanta a Razboiului Stelelor cu ajutorul acestor planse superb ilustrate.

Forta sa fie cu tine!

Razboiul Stelelor - Rebelii continua traditia epica a legendarei povesti Razboiul Stelelor cu aventuri noi, palpitante si pline de actiune.    Este o perioada intunecata a galaxiei, caci maleficul Imperiu Galactic pune monopol asupra tuturor lumilor.   Inteligentul echipaj al navei spatiale Ghost este printre putinele care au destul curaj pentru a se opune Imperiului.    Impreuna acest grup ingenios intalneste noi ticalosi amenintatori, se confrunta cu adversari, descopera aventuri palpitante si devin eroi cu puterea de a porni o rebeliune.   Setul contine:
- 16 stickere reutilizabile
- 16 pagini cu scene din film, care pot fi colorate 
- 3 figurine de carton
- 1 figurina cu simpaticul robotel Chopper 

Coloreaza plansele si infrumuseteaza-le cu ajutorul stickerelor.

Cu ajutorul pieselor cartonate si plastifiate creeaza mai intai cele 3 figurine care pot sta in picioare, pentru ca mai apoi sa asamblezi si nazdravanul robotel Chopper.

Aventura incepe!

Acest set dezvolta imaginatia, creativitatea, coordonarea ochi-mana si vederea in spatiu.   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.   Producator: Copywrite Designs     Contine: 16 stickere reutilizabile, 16 pagini cu scene din film, 3 figurine de carton, 1 figurina cu simpaticul robotel Chopper  Dimensiuni: 280 x 230 mm Varsta recomandata: +3 ani

Pe aceeași temă