Misterioasa Lady - Elizabeth Thornton

Misterioasa Lady - Elizabeth Thornton

Editura
An publicare
2004
Nr. Pagini
343
ISBN
9739342914

Descriere

Jolie Chesney, directoarea unui prestigios ziar, nu a permis niciodata publicarea de articole bazate pe fapte neverificate. La randul sau, Waldo Bowman, un barbat sarmant, fost agent al Serviciului Britanic de Informatii, alimenteaza pagina de noutati mondene cu aventurile lui galante. Iar cand acesta navaleste in biroul ei cerandu-i furios o retractare, Jolie, desi il gaseste teribil de atragator, refuza sa accepte orice compromis privind standardele sale profesionale sau de alta natura.
Numai ca, atunci cand cea mai buna reportera a ziarului, Lady Chloe dispare intr-un mod ciudat, Jo cere ajutorul acestui barbat periculos de senzual, ale carui legaturi cu Divizia Speciala ar putea salva viata prietenei ei, chiar daca asta presupune sa se implice intr-o relatie... mai mult decat profesionala.

Fragment din roman:

"Jo ramase cu Eric, cit timp matusa ei se duse la biserica, dar dupa masa il lasa in grija doamnei Daventry si lua o birja pina acasa la Chloe. Locuia pe celalalt mal al riului, aproape de Lambeth Palace, si avea o casa mult mai mare decit cea de pe Greek Street. Raposatul sot al lui Chlo, Sir Ralph, mostenise o avere. Nu avea nici o alta obligatie, astfel ca la moartea lui totul ii revenise lui Chloe.
Casa, construita pe un lot de teren propriu, era conac in stil georgian cu trei caturi si o sera mare in spate. Majoritatea camerelor erau inchise, iar mobila fusese acoperita cu huse de olanda. Casa era prea mare pentru o singura persoana, dar Chloe nu voia sa se desparta de ea. Spunea ca o leaga prea multe amintiri fericite. Daca inchidea ochii, simtea prezenta lui Ralph. Nu putea sa vinda casa si sa lase memoria lui Ralph pe mina unor straini.
Suna morbid, insa Chloe era oricum, numai morbida nu. Dimpotriva, compania ei era o adevarata placere. Avea o energie si o dragoste de viata molipsitoare, dar si un mare cusur. and ii veneau toanele, se apuca de tot felul de nazbitii fara sa spuna nimanui ce avea de gind.
Jo intentionase sa faca acea vizita imediat ce sosea in oras, dar se incurcase cu necazurile lui Eric. De fapt, cind venea la Londra, obisnuia sa locuiasca la Chlo, nu la matusa ei.
Opri birja la poarta casei Webberley, il plati pe vizitiu si porni pe aleea cu pietris spre usa din fata. Îi deschise o servitoare. Chloe nu avea valeti, ci doar un gradinar batrin pe nume Sykes si ajutoarele lui. O femeie singura, spunea ea, trebuia sa aiba de doua ori mai multa grija sa nu dea nastere la bisrfe. Ar fi fost acceptabil ca numele ei sa fie asociat cu al unui barbat cu singe albastru, dar nu si cu al unui slujitor.
Nu asta era realitatea. Lui Chloe ii placea sa socheze oamenii si sa-i smulga din amorteala."

Pe aceeași temă

Elizabeth Thornton