Povestea Cifrelor - E-Book Si Soft Educational 5-9 Ani

Povestea Cifrelor - E-Book Si Soft Educational 5-9 Ani

Descriere

Descriere
Povestea cifrelor este un program alcatuit dintr-un soft educational si un e-book, care ii ajuta pe copii cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani sa invete conceptul de numar natural si sa-si insuseasca abilitatile matematice de baza.
Povestea cifrelor este o metoda de e-learning sub forma unui soft educational (este o componenta offline de e-learning), care a fost creat tinand cont de principiile pedagogice, psihologice, reperele ontogenetice, de dezvoltare a copiilor de aceasta varsta.
Softul cuprinde 33 de exercitii atractive si variate, cu o complexitate gradata si care favorizeaza atingerea obiectivelor prevazute in programa.
Softul individualizeaza si faciliteaza invatarea, contine elemente de joc care starnesc curiozitatea copiilor si dezvolta fantezia, conducandu-i spre performanta scolara, si monitorizeaza progresul in invatare. De asemenea, programul realizat faciliteaza munca independenta, ceea ce permite copiilor sa isi urmeze propriul ritm de invatare si le ofera autonomie.

E-book-urile sunt realizate in cadrul proiectul editorial al Editurii ASCR,intitulat "Imbunatatirea nivelului de cunostinte si abilitati in dezvoltarea personala" (managementul anxietatii, stresului si al echilibrului viata personala-viata profesionala) prin crearea de instrumente inovative TIC si dezvoltarea de metode e-learning in invatarea scolara.
Proiectul a fost sprijinit de Administratia Fondului Cultural National (AFCN), categoria Noile Media 35 (NM 35).

Pe aceeași temă