Madame Terror


0 ( 0 )

AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
376
ISBN:
5948486004301
BDCID:
00317186

La cateva luni dupa atacurile cu bomba de la metroul londonez, serviciile secrete britanice sunt in fierbere: vor primi vizita celui mai misterios om din Palestina, vechi spion si luptator antiisraelian. Musafirul neasteptat sustine ca soseste la Londra cu o misiune de pace. Nimeni nu mai stie ce sa creada - dusmanul vine printre ei cu steagul alb si, in plus, e femeie! Sa se ingrijoreze si mai mult?

Occidentalii fac cea mai mare greseala a vietii lor daca o cred pe cuvant: Mouna al Husseini nu se va opri de la nimic pana nu va deveni Madame Terror, cunoscuta in toata lumea drept femeia care, la bordul unui submarin de razboi, venit direct din Rusia, va semana prapadul in flota americana. si asta in direct, la Al Jazeera si la CNN!
Cartea lui Jan Guillou, scriitor suedez, celebru pentru romanele sale de spionaj, n-ar fi fost decat un alt thriller de tip James Bond daca autorul ei nu ar fi avut o intuitie de geniu: sa mute toata povestea in tabara celor care erau vazuti pana acum doar ca teroristi si nimic mai mult. De data aceasta, submarinul palestinian e unul al libertatii.Carti Halloween Carti Care Te Baga In Sperieti Carti Groaza Carti Fictiune Carti Crime Carti Thriller Carti Mistery

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit