Batranul Sef Mshlanga. Vrajile nu-s de vanzare. The Old Chief Mshlanga. No Witchcraft for Sale


0 ( 0 )

AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
95
ISBN:
9786063311253
BDCID:
00027353

• Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatura

Cartea Batranul Sef Mshlanga. Vrajile nu-s de vanzare/The Old Chief Mshlanga. No Witchcraft for Sale de Doris Lessing face parte din colectia Short Stories, colectie de capodopere ale literaturii anglo-americane, editie bilingva romana-engleza. Cu ajutorul cartilor captivante din aceasta colectie puteti sa va exersati si sa va sporiti cunostintele de limba engleza, descoperind in acelasi timp, in versiune integrala, creatii nemuritoare ale unor mari scriitori – clasici si contemporani – intrati in canonul literar universal. Puteti confrunta, pagina cu pagina, textele in engleza cu traduceri romanesti de cea mai buna calitate, pentru a va nuanta si imbogati intelegerea originalului, si puteti sa va notati pe margini cuvinte si expresii noi sau observatii utile.

Doris Lessing (1919-2013) a fost o scriitoare britanica, laureata a Premiului Nobel pentru Literatura, A scris romane, poezie, teatru, biografii si proza scurta. De-a lungul indelungatei sale cariere a primit numeroase premii si distinctii, intre care Premiul Somerset Maugham, Prix Medicis etranger sau Premiul Grinzane Cavour. Printre scrierile sale se numara romanele Carnetul auriu, O coborare in infern, Memoriile unei supravietuitoare, Al cincilea copil, Mitra si volumul de proza scurta Povestiri africane. Profund autobiografica, proza lui Doris Lessing se inspira din experienta africana a autoarei din anii copilariei si ai tineretii si din angajamentele ei sociale sau politice. Stilul realist si totodata liric i-a permis scriitoarei sa abordeze teme precum conflictele dintre culturi, dezradacinarea, nedreptatile rasiale si etnice si contradictia dintre constiinta individuala si binele comun. 


Carti Literatura Carti Beletristica Carti Beletristica Limbi Straine Carti Fictiune Carti Literatura Clasica Carti Preturi Speciale Carti Short Stories

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit