Plecarea de acasa

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
216
ISBN:
9786067196542
BDCID:
00024407
Personalitatea noastra de adulti, cu tot ce are pozitiv, dar si negativ, este de neconceput fara familia din care provenim, fara parintii, fratii si surorile noastre. Uneori insa, ramanem prea atasati de prima noastra familie si nu indraznim sa ne cream o familie noua. Alteori, ceea ce este si mai de neinteles si cu consecinte cu adevarat grave pentru noi, ramanem cu prima familie, chiar daca in copilarie am fost frustrati emotional sau chiar abuzati. David Celani ne dezvaluie, pe baza bogatei sale experiente de psihoterapeut, intr-un stil clar si alert, motivele ascunse ale acestei situatii si ne ofera mijloacele sa o depasim si sa ne implinim liber destinul.

David P. Celani este psiholog clinician in Vermont si autor al mai multor carti de specialitate, printre care The Illusion of Love: Why the Battered Woman Returns to Her Abuser.

Cuprins
Multumiri
Introducere
1. Formarea personalitatii
2. Mecanismele defensive se joaca „de-a v-ati ascunselea" cu realitatea
3. Ramanerea acasa
4. Pregatirea schimbarii
5. Plecarea de acasa
Surse citateCarti Dezvoltare Personala Carti Psihologie Carti Practic. Util. Hobby Carti Diverse Carti Self Help Carti Practic Carti Util Carti Hobby Carti Lecturi Motivaționale Carti Științe Umaniste Carti Stiinte Carti Psihologie Practica Carti Psihologie Si Consiliere Carti Non Fictiune

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit