Elefantul și crenguța sau arta gândirii pozitive

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
192
ISBN:
9786069320457
BDCID:
00020069
In India, elefantii sunt dresati de mici pentru a fi ascultatori prin legarea lor de un obiect fix, cum ar fi un copac. Oricat de mult s-ar zbate micul elefant, nu reuseste sa se elibereze, si astfel, dupa nenumarate incercari si esecuri, incepe sa creada ca nu va reusi sa scape niciodata, orice ar face. In cele din urma, un elefant adult cantarind mai multe tone poate fi legat de o crenguta fara a incerca vreodata sa se elibereze.
Te simti vreodata legat de un obiect imposibil de mutat de care nu te poti elibera? Simti ca nu poti face prezentarea respectiva la serviciu sau ca nu ai reusi niciodata sa ai o afacere pe cont propriu si ca iti este sortit sa ramai blocat in rutina sociala si personala traita de milioane de oameni? Aceasta carte iti demonstreaza ca poti rupe tiparele in care te simti blocat si ca ceea ce te impiedica sa functonezi la intregul tau potential e doar o„crenguta”. Geoff Thompson te ghideza de-a lungul procesului de inlaturare a proceselor de gandire negativa si iti dezvaluie„Cele 14 reguli pentru Succes si Fericire”!
Aceasta este lumea noastra, putem avea orice ne dorim, putem fi oricine ne dorim si putem face orice doresc inimile noastre. Daca nu vrem sa lucram la strung, sa maturam podele, sa livram lapte sau sa fim casier in supermrket, nu trebuie sa facem asta. Suntem unde suntem, datorita sau din cauza alegerilor noastre. Momentul in care ne vom hotari sa aleagem mai bine va fi ultimul moment in care vom mai lucra la strung, si primul moment in care vom incepe sa facem ceea ce ne dorim cu viata noastra.
Gandurile noastre ne blocheaza, dar in acelasi timp tot gandurile ne pot aduce eliberarea.

Carti Sanatate Carti Dezvoltare Personala Carti Practic. Util. Hobby Carti Practic Carti Util Carti Hobby

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit