Ceai Ciocolata Cafea

Ceai Ciocolata Cafea

Editura
An publicare
2014
Nr. Pagini
224
ISBN
9789737244147

Descriere

Istorie, beneficii, retete

Aceasta lucrare cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata. Despre ceai:   istoria ceaiului in India, China, apoi Europa; fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare; Sortimente de ceaiuri. Despre ciocolata: arborele de cacao; povestea caselor celebre de ciocolata. Despre cafea: istoria cafelei; metode de preparare a cafelei; despre cafenele renumite; producatorii de cafea.

Pe aceeași temă

Oana Stefanescu

Dragoş Călin,Cazac Dumitru,Diana Chibulcutean,Iulia Diana David,Luminita Gabura,Augustina Rodica Moldovan,Ioana Alexandra Precup,Dan Alexandru Sipos,Oana Maria Stefanescu

Oana Georgescu,Radu Stefanescu,Lucia Sterian,Marius Andron

Iulia Burtea,Anca Stanescu,Alexandra Abagiu,Oana Cocheci