Biblia cu ilustrații (set 8 volume)

Biblia cu ilustrații (set 8 volume)

Autor
Editura
An publicare
2018
Nr. Pagini
8
ISBN
6425714003088

Descriere

Aparitia unei noi editii a Sfintei Scripturi sau a Bibliei, sub diortosirea IPS Bartolomeu Anania, cu binecuvantarea Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, are marele merit de a inlesni o mai mare apropiere de intelesurile profunde si adevarate izvorate din Dumnezeiestile Scripturi printr-o introducere bogata in cartile biblice, belsugul de note si comentarii clarificatoare la textul biblic.
Volumele de fata, aparute la editura Litera, redau textul original al traducerii IPS Bartolomeu Anania, si vin cu un suflu nou, prin hartile bine realizate si documentate reusind sa reconstituie, la nivelul imaginii, atmosfera acelor vremuri. Astfel, pe langa o buna traducere, o atingere a intelesurilor din spatele cuvintelor va veti desfata si imbogati cunostiintele de spiritualitate si topografie a Tarii Sfinte si a imprejurimilor sale.
Traducere integrala, cu note si comentarii, de mitropolitul Bartolomeu Valieriu Anania. Versiune aprobata de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane. Text insotit de numeroase imagini si de harti ale Locurilor Sfinte.

Pe aceeași temă