Pachet - Jocurile iubirii, intr-o selectie de exceptie

Pachet - Jocurile iubirii, intr-o selectie de exceptie

Editura
An publicare
2017
Nr. Pagini
ISBN
6425714002746
Categorii

Descriere

Jocurile iubirii intr-o selectie de exceptie (6 carti), editura Litera: • Primul pas: Casatoria - Mary Balogh (400 pagini) Cand Elliott Wallace, irezistibilul viconte de Lyngate, soseste in Throckbridge, micul targ de provincie este cuprins de agitatia provocata de mult asteptatul bal de Sfantul Valentin. Doamnele din oras sunt ocupate cu pregatirea pentru eveniment, dar si cu barfele legate de sosirea misterioasa a vicontelui. Elliott insa are treburi prea importante ca sa le acorde atentie – misiunea lui este sa revendice titlul de conte de Merton, dar si sa incerce sa-si respecte promisiunea de a-si gasi cat mai curand o sotie. Intalnirea cu tanarul conte Stephen Huxtable si cu cele trei surori ale sale – dezagreabila Margaret, vesela Katherine si vaduva Vanessa – il atrage in complicatiile si secretele vietii de familie. Este posibil ca aceasta intalnire sa-l ajute sa obtina si titlul dorit, si sotia promisa? Daca Elliott considera ca a impuscat doi iepuri dintr-un foc, care sora va fi tinta lui...si va cadea ea in capcana inainte sa-i descopere adevaratul motiv? Sau sora respectiva are propriul scop, care nu are nimic de-a face cu dragostea? Insa soarta le dovedeste amandurora ca planurile pot fi usor dejucate cand pasiunea are un cuvant de spus.

• Al doilea pas: Seductia - Mary Balogh (320 pagini)

Dupa o noapte de chef ocazionata de implinirea varstei de douazeci si cinci de ani, Jasper Finely, baronul de Montford, isi pune in joc reputatia de barbat fatal al Londrei pentru o femeie. Pariul facut cu prietenii lui este sa o seduca pe superba si inocenta Katherine Huxtable in maximun doua saptamani. Dar in ultima clipa, Jasper descopera ca lucrurile nu decurg conform planului, asa ca hotaraste sa puna un pariu cu sine insusi – unul pe care isi doreste cu ardoare sa-l castige. Pentru Katherine, care deja se simte foarte atrasa de el, provocarea lui Jasper este irezistibila: el, cel mai irezistibil crai al Londrei, o sa o convinga sa se indragosteasca. Insa cand Jasper ridica brusc miza, Katherine stie ca ar trebui sa refuze sa continue acest joc periculos. Dar confruntata cu izbucnirea unui scandal si cu riscul de a ramane cu reputatia patata, ea accepta, plina de indoieli, sa ii devina sotie. Abia acum, cand pasiunea izbucneste nestapanita, lectia de seductie poate incepe cu adevarat. Iar de data aceasta premiul cel mare este chiar inima lor...

• La final apare dragostea - Mary Balogh (336 pagini)

Numai disperarea l-ar fi putut aduce pe Duncan Pennethorne, infamul conte de Sheringford, inapoi acasa dupa spectaculosul scandal pe care l-a starnit cu cinci ani in urma. Caci dependent financiar de bunicul sau, Duncan a primit de la acesta un ultimatum: se insoara in doua saptamani sau ramane fara nici un ban. Si iata ca soarta i-o scoate in cale pe singura femeie din Londra care are tot atata nevoie ca si el sa-si gaseasca un sot. Pusa intr-o situatie jenanta din pricina unei minciuni spuse pe negandite, Margaret Huxtable se vede nevoita sa accepte cererea in casatorie facuta de un necunoscut misterios. Dar cand descopera cine se ascunde de fapt in spatele chipului fermecator al petitorul ei, este deja prea tarziu: tocmai s-a logodit cu cel mai notoriu seducator al Londrei. Si pe masura ce pasiunea se aprinde intre ei, doi oameni care se casatoresc din motive gresite descopera ca niciodata nu este prea tarziu sa apara dragostea...

• Fascinatie secreta - Sandra Brown (416 pagini)

Cand milionarul Paul Wheeler este ucis, familia sa il angajeaza pe renumitul avocat Derek Mitchell pentru a-l apara pe nepotul victimei, Creighton – desi politia nu l-a acuzat inca pe tanar de respectiva crima. Iubita lui Wheeler, Julie Rutledge, si ea suspecta, nu are nici o indoiala ca ucigasul este Creighton, in ciuda faptului ca acesta are un alibi foarte solid. Pentru a dovedi acest lucru, Julie este hotarata sa faca aproape orice – chiar si sa il compromita pe Derek, pentru a-l forta sa o ajute sa scoata adevarul la lumina. Dar pe masura ce avocatul descopera latura intunecata a lui Creighton – in special bizara lui fascinatie pentru filmele cu crime –, incepe sa fie din ce in ce mai convins ca Julie are dreptate. Timpul se scurge necrutator inspre un final socant din clipa in care Derek si Julie isi unesc fortele pentru a descoperi adevarul. Oare Creighton transpune in practica cele mai reusite scene cinematografice? Si cine va mai fi actor fara voie in aceste scenarii? Julie si Derek sunt nevoiti acum sa-si aprere nu numai dragostea abia descoperita, ci si propriile vieti.

• Revelatia - Mary Jo Putney (400 pagini)

Crescuta de bunicii materni cu raceala si retinere si afectata de viata aventuroasa a mamei ei, Rainey Marlowe isi promite sa nu se lase niciodata ranita de un barbat si este hotarata sa fuga din calea dragostei. Casatoria ei cu Kenzie vine ca o surpriza pentru amandoi, un gest nebunesc pe care il fac intr-un moment de prea mare entuziasm, dar ei reusesc sa dezvolte o relatie frumoasa... pana cand Kenzie are o escapada peste care Rainey nu poate sa treaca. Dorind sa-si depaseasca statutul de actrita si sa isi vada implinit visul de a regiza un film diferit de productiile de la Hollywood si pentru a-si spori sansele de a atrage finantatori, Rainey are nevoie de un actor de prima clasa care sa interpreteze rolul principal masculin. Si cea mai potrivita persoana i se pare nimeni altul decat sotul ei, Kenzie Scott, cu care se afla in plin proces de divort. Indragostit in continuare de sotia lui, Kenzie accepta rolul fara a citi scenariul. Dar dupa inceperea filmarilor, el isi da seama ca acesta va fi cel mai greu rol din viata lui ‒ si nu doar pentru ca filmul este regizat de femeia pe care o iubeste, ci pentru ca drama personajului scoate la iveala o parte dureroasa din trecutul lui, pe care reusise sa o tina adanc ingropata pana atunci.

• Un joc de noroc - Linda Howard (400 pagini)

Dupa o copilarie mizera si violenta, Chance a capatat o noua viata datorita familiei Mackenzie, care l-a primit in mijlocul ei, oferindu-i nu numai un camin, ci si dragoste neconditionata. Devenit ofiter in Serviciul de Informatii al Marinei si apoi sef al unei companii de securitate, Chance a avut succes in toate misiunile in care a fost implicat. Exceptia este Crispin Hauer, un terorist cu nenumarate victime la activ, care a reusit mereu sa-i scape din plasa. Singurul punct slab al lui Hauer pare sa fie Sunny, fiica lui, pe care Chance intentioneaza s-o foloseasca drept momeala pentru a-l face pe Hauer sa iasa din ascunzatoare. Primul pas: seducerea lui Sunny, o misiune nu numai usoara, dar si placuta pentru Chance. Planul nebunesc functioneaza perfect cand Chance si Sunny raman captivi intr-un canion vreme de cateva zile, timp in care manevra de seductie are efectul scontat. Totusi, Chance nu a luat in calcul propriile sentimente pe care fermecatoarea tanara i le trezeste si motivul pentru care ea prefera sa se ascunda de propriul tata. Acum, planul atat de ingenios ii aduce la un pas de dezastru, iar plasa de minciuni pe care Chance a tesut-o ar putea sa-l faca sa piarda nu doar viata, ci si o dragoste asa cum nu spera sa intalneasca vreodata.

Pe aceeași temă

Mary Balogh