Patru barbati plus Aurelius

Patru barbati plus Aurelius

Autor
Editura
An publicare
2011
Nr. Pagini
224
ISBN
2000000835112
Categorii

Descriere

O femeie intilneste un barbat seducator, ceea ce ii readuce in memorie alti patru barbati din viata ei, pe care ii considera vinovati de multe. Cu timpul, insa, ne dam seama ca lucrurile stau exact invers. Iar cheia acestei „mici” greseli de perceptie se afla in laba unui pisoi.
„Nu prea am timp de citit... dar a fost destul sa deschid una, pentru ca sa n-o mai inchid pina la finele lecturii si aceeasi nenorocire s-a intimplat si cu urmatoarea. Doina Rusti este o excelenta prozatoare, de mare talent si intuitie, cu un stil frust cind trebuie si altfel si in multe feluri cind se cere, cu umor si candoare, sarcasm si afectiune fata de personajele ei mereu vii, interesante, ambigue, originale, cum le vrea autoarea.” (Norman Manea despre Patru barbati plus Aurelius si Lizoanca)
„Este romanul unuia dintre cei mai enigmatici motani ai literaturii romane, o figura felina care se inscrie foarte bine in seria de personaje obsesive, marca Doina Rusti.” (Bogdan Odagescu) „Doina Rusti creeaza, in romanele sale, scenarii si psihologii care se deruleaza ca ferestrele unui hipertext.” (Roberto Merlo)

Pe aceeași temă

Doina Rusti