Evaluare nationala romana clasa a VIII-a

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
176
ISBN:
9786067064940
BDCID:
00002710
Finalizarea studiilor gimnaziale si pregatirea pentru cele liceale reprezinta o etapa importanta in viata fiecarui elev.
De aceea, o pregatire sistematica si variata din punct de vedere al abordarii constituie o garantie pentru consolidarea achizitiilor dobandite si o baza solida pentru competentele ce urmeaza a fi formate/dezvoltate in etapa urmatoare.
Lucrarea Evaluare nationala 2017 – Limba si literatura romana, clasa a VIII-a vine, in sustinerea acestei pregatiri, cu modele de teste elaborate de CNEE, cu variante de lucru defalcate pe genuri si specii literare si cu o serie de notiuni teoretice sintetizate in fise de prezentare care ajuta elevul sa isi sistematizeze cunostintele dobandite de-a lungul anilor de scoala.


Carti Pentru Copii Carti Adolescenti Carti Auxiliare şcolare Carti Clasa A Viii-a Carti Manuale Carti Bibliografie școlară și Auxiliare școlare Carti Auxiliare Clasele 5-8 Carti Evaluare Finala Clasele Ii Iv Vi Viii Carti Limba Si Literatura Romana Clasele 5-8 Carti Evaluare Finala Clasa Viii Carti Manuale Si Auxiliare Scolare Carti Gimnaziu Carti Non Fictiune Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare Carti Scolaresti

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit