Mierea, aliment si medicament
Descriere
Aceasta carte va explica cum se formeaza mierea, ce substante contine si cum afecteaza acestea metabolismul uman, cum sa folositi mierea intr-un regim alimentar. Bucurati-va si de nenumarate sfaturi, retete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre miere. Renate Frank este specialist in nutritie si consilier pentru apicultori in domeniul utilizarii mierii ca aliment si medicament. Cartea este indispensabila pentru apicultori si pentru toti cei care vor sa afle ceva nou despre miere. Natura pura, indulcita de albine. In trecut se stia - mierea era medicament, hrana, energizant, ofranda, provizie pentru drum, iar in Evul Mediu era la fel de scumpa ca sarea. In zilele noastre o putem considera un produs de bunastare personala (welness) - atat este de bogata in substante bioactive si benefice pentru sanatate, ale caror efecte asupra organismului si metabolismului uman sunt studiate din ce in ce mai mult de oamenii de stiinta, cu rezultate din ce in ce mai surprinzatoare.