 
            Anotimpuri gastronomice Ed. Chiosc
Autor
                        
                    Editura
                        
                    An publicare
                        2013
                    Nr. Pagini
                        136
                    ISBN
                        9786068403403
                    Categorii
                        
                    Descriere
O fi primavara un anotimp „zgarcit“ in legume si fructe tocmai culese din gradina, dar toata explozia naturii ne indeamna parca mai mult ca oricand sa adunam in farfurii cat mai multe „verzituri“morcovi si cartofi noi, ridichi, mazare, verdeturi de toate felurile, pana si frunze de sfecla, abia le asteptam si vrem sa profitam de ele la maximum. Iata 74 retete printre care veti gasi multe idei atat pentru zilele de post, pentru dietele ovo-lacto-vegetariene, cat si pentru mesele imbelsugate de Paste.
Comandă Cartea
9Lei
                        
                    --Lei
                        
                    --Lei
                        
                    --Lei
                        
                    --Lei
                        
                    --Lei
                        
                    --Lei
                        
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            