Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca.


Descriere

Audiobook-ul Tuconduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă, de Clay Mathile, apărut pentru prima oară tradus în limba română, este un ghid esenţial micilor întreprinzători, dar şi oamenilor de afaceri cu experienţă, pentru a realiza o planificare eficientă, astfel încât afacerea să se dezvolte şi să devină tot mai profitabilă, transformând visul fiecărui antreprenor în realitate.

Acest ghid, bazat pe metoda simplă DOC – Direcţie, Operare, Control – te învaţă cum să te comporţi cu angajaţii tăi şi cum să îi motivezi pentru a fi mai productivi. O companie în care fiecare ştie ce are de făcut şi are acces la informaţii este ocompanie de succes. Prin urmare, aplică managementul profesionist şi implică-i pe toţi în atingerea obiectivelor pe termen scurt şi lung.

Visul oricărui antreprenor este să îşi construiască o companie care să îi aducă independenţă financiară. Din păcate, cei mai mulţi proprietari sunt copleşiţi de responsabilităţile din ce în ce mai mari ale unei afaceri aflate în plin progres. În curând, viaţa lor va ajunge să fie condusă de firmă şi de necesităţile acesteia. Condu propria ta afacere – n-o lăsa să te conducă ea pe tine îşi propune să schimbe acest lucru şi să îi ajute pe antreprenori să preia controlul.

Te întrebi cum să devii un conducător mai bun şi mai eficient? Clay Mathile are răspunsul.Urmează-i sfaturile, pune în aplicare metodele învăţate, apoi urmăreşte rezultatele. O să fii uimit să afli că soluţia este la tine, iar schimbarea majoră ce trebuie făcută este în legătură cu atitudinea ta. Citeşte această carte motivaţională pentru a descoperi cum să îţi dezvolţi o afacere de succes care să îţi aducă mai multe satisfacţii, atât financiare, cât şi morale.

Clay Mathileeste un om de afaceri ce crede în puterea managementului profesionist. În urma unei dezvoltări uimitoare, în 1993 Clay Mathile a vândut Iams companiei Procter& Gamble pentru suma de 2,3 miliarde de dolari, în 1993 – aceasta fiind, la acea vreme, cea mai mare tranzacţie exclusiv cash din istoria Procter &Gamble. În prezent, el se ocupă de Aileron, o organizaţie non-profit care ajută afacerile private să aibă succes, să fie profitabile şi să dureze în timp.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.