Cele sapte legi spirituale ale succesului - Audiobook


Descriere

ACT și Politon vă oferă cartea audio Cele șapte legi spirituale ale succesului (Seven Spiritual Laws of Success), de Deepak Chopra. Acest audiobook s-ar putea numi și „Cele șapte legi ale vieții”, deoarece se regăsesc aceleași principii pe care natura le folosește ca să creeze tot ceea ce face parte din existența materială – tot ceea ce poate fi văzut, auzit, mirosit, gustat sau atins.


Succesul în viață poate fi definit ca expansiunea continuă a fericirii și realizarea progresivă a unor obiective vrednice. Succesul este abilitatea de a vă împlini dorințele cu o naturalețe lipsită de efort. Aspectele succesului sunt numeroase, avuția reprezentând doar o componentă. Conform acestui audiobook al lui Deepak Chopra, succesul este o călătorie, nu o destinație. Abundența materială, se întâmplă să fie unul dintre acele lucruri care fac călătoria mai plăcută.

„Vreau să cunosc gândurile lui Dumnezeu…restul sunt detalii.” (Albert Einstein)

În acest audiobook, autorul definește conceptul de „lege” ca fiind procesul prin care ceea ce este nemanifestat devine manifestat; este procesul prin care observatorul devine observat; procesul prin care privitorul devine priveliștea; visătorul manifestă visul.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.