Textbook of Veterinary Internal Medicine Expert Consult

Textbook of Veterinary Internal Medicine Expert Consult

Editura
An publicare
2016
Nr. Pagini
2736
ISBN
9780323312110

Descriere

Ediția a opta a unuia dintre cele mai importante materiale de medicină veterinară a ajuns acum la ediția a opta: The Textbook of Veterinary Internal Medicine, oferind informații complete pentru profesioniștii acestui domeniu. Aceasta rămâne recunoscută ca fiind "standardul de aur" în medicină veterinara, cercetări incomparabile de patologie, fiziologie, diagnoză și tratament al afecțiunilor câinilor și pisicilor.

Această resursă unică include cele mai recente informații din domeniu: de la genetică clinică, afecțiuni cardiace și renale, proceduri minim-invazive, afecțiuni neurologice transformate în tulburări de comportament, înlocuirea tubului digestiv, medicina bazată pe dovezi, diferențele între intoxicații și afecțiunile non-toxicologice. În plus, oferă o bibliotecă virtuală ce cupride 517 clipuri video ale experților care te vor ajuta să observi fiecare detaliu al procedurilor corecte pentru a înțelege semnele clinice caracteristice, procedura clinică sau diagnosticul. Această nouă ediție împletește teoria inclusă în cele două volume cu beneficiile materialelor online din cadrul platformei Expert Consult. Materiale online în care se pot găsi termeni specifici în cadrul unei căutări rapide. Librărie completă cu peste 500 de materiale video. Acoperirea unor subiecte esențiale cu ajutorul experienței profesioniștilor: genom, genetică, eutanasie, ritm cardiac și ritm cardiac la subiecții pui, medicina hiperbarică, nutriție și dietă bazată pe elemente vegetale, obezitate, botulism, hipertensiune și tratament preventiv pentru cancer. Sute de referințe accesibile cu ajutorul elementelor QR. 256 de fișe de pacient ce pot fi printate. 214 algoritmi care ajută la diagnosticare. Acces exclusiv la materialele din cadrul Expert Consult care conține o bibliotecă video, exemple de monitorizare a ritmului cardiac, formulare pentru clienți și legături directe către sursele PubMed.

Ediția a opta mai conține informații din domeniu precum: Secțune nouă despre intervenții minim invazive ce cuprinde tehnici pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urologice și neoplastice. 17 capitole noi centrate pe anomaliile clinico-patologice în situațiile testelor de laborator. Dezvoltarea termenului de comorbitate simultan-antagonistă și cum pot fi rezolvate astfel de cazuri: exemple de afecțiuni cardiace și renale, infecții în organisme care beneficiază de tratament imunosupresor dar și situații de diabet în tratamente dependente de corticosteroide. Explicații de la experți în medicina bazată pe dovezi, tulburări comportamentale și afecțiuni neurologice, tehnici de transfuzie de sânge, hiperadrenocorticism ( boala lui Cushing), afecțiuni cronice renale, tratamentul afecțiunilor respiratorii cu ajutorul inhalațiilor.

Pe aceeași temă