The Stars Are Legion

The Stars Are Legion

Editura
An publicare
2017
Nr. Pagini
464
ISBN
9780857666611

Descriere



Undeva în univers, o legiune de nave-lumi decăzute călătoresc printre stele. De generații, un război se desfășoară pentru controlul Legiunii, dar semnele unei păci sunt îndepărtate. Un plan disperat este pus în mișcare în timp ce lumea se zbate în agonie.
Zan se trezește fără memorie. Prizonier al unor oameni care pretind că sunt familia lui. I se spune că ea este salvarea lor - singura persoană capabilă să ajungă la bordul navei-lumi pe nume Mokshi și să părăsească Legiunea. 
Dar nu numai familia lui Zan caută cu disperare să câștige controlul asupra acelei nave. Zan va trebuie să aleagă dacă va lua parte la campania distrugătoare care o va purta departe și va afla în curând că ea poartă germenele distrugerii Legiunii. Dar va putea alături de grupul său fidel să supraviețuiască ororilor Legiunii?
În tradiția unor opere precum The Fall of Hyperion sau Dune, The Stars are Legion este o epică și tensionată poveste de iubire tragică, răzbunare și război imaginată de unul dintre cei mai apreciați scriitori ai noii generații de autori de science fiction. 

Pe aceeași temă

Kameron Hurley