Alimentatia inteleapta. 60 de retete sanatoase si gustoase, fara gluten
Descriere
Iata, in sfarsit, o lucrare accesibila, care ne ajuta sa intelegem si sa punem in practica intelepciunea in alimentatie. Cum „a manca altfel” inseamna mai intai a gandi si a actiona altfel, A. Mattern ne ofera modalitatile prin care putem ajunge sa realizam aceste schimbari, incepand cu exemplul altor popoare, care deja gandesc si actioneaza in mod diferit. Ea abordeaza, in acelasi timp, si problema glutenului, la care atatea persoane sunt intolerante, dar retetele ei fara gluten sunt in beneficiul tuturor. La fel si prepararea la temperatura scazuta, care nu altereaza calitatea alimentelor, oferindu-le totusi maximum de savoare.
Autoarea trateaza diferitele grupe de alimente printr-o abordare limpede, obiectiva, veridica. In plus, abunda in numeroase sfaturi practice si in retete pentru a gati sanatos si gustos, in acelasi timp... Ba mai mult, sugereaza chiar si o parte „neinteleapta” in alimentatie, pentru ca apoi sa revina la adevarata intelepciune!
Aceasta lucrare este rezultatul a 20 de ani de cercetare si de practica, de cautare permanenta a intelepciunii.