Miracolul din fiecare

Miracolul din fiecare

Editura
An publicare
2010
Nr. Pagini
208
ISBN
2000000330822

Descriere

O mare parte din viata autorului acestei carti a fost o cautare continua pentru gasirea raspunsurilor la intrebarile pe care existenta le pune sufletelor rascolitoare.
Multe lucruri din lumea care il inconjura si din viata sa nu aveau nici un sens pentru el pana cand l-a intalnit pe Valeriu Popa, cel care a reusit sa-i ofere o claritate mai mare, o semnificatie profunda si o intelegere mai completa a tainelor spirituale ale vietii.
Un al doilea invatator spiritual pentru el este nea Ion de la Ionesti - cum i se spune - un om modest si de o credinta neclintita in Dumnezeu, probata ani de-a randul prin faptele sale si multimea de oameni care il cauta neincetat.
Aparent cartea este structurata sub forma unor povestiri, insa ele sunt reale si pline de invataturi din care trebuie sa intelegem ca pentru noi toti, Pamantul este o scoala unde putem dobandi experienta pentru o transformare majora in ceea ce priveste cunoasterea.
Daca ati ales aceasta carte, fie l-ati cunoscut pe Valeriu Popa sau stiti ceva despre activitatea lui de vindecare a omului, fie l-ati cunoscut pe Ion Marin si faptele sale de credinta, ori il cunoasteti pe autor sau pur si simplu va aflati deja pe calea cunoasterii, a descoperirii si vindecarii sinelui.
Citind aceasta carte iti vei schimba ideile preconcepute despre cum se poate sta nemancat 21 de zile - astfel castigand nu numai vindecarea fizica, ci si transformarea mentala si spirituala.
Veti gasi din invataturile lui Valeriu Popa precum si din cuvintele si parabolele lui Iisus redate cu simplitate de nea Ion de la Ionesti, dincolo de omul simplu ascunzandu-se o comoara spirituala pe care numai despietrirea inimii o poate descoperi.
Va las sa traiti ceea ce este scris in carte si sa redescoperiti forme vechi de invatatura spirituala.
Primiti viata ca pe o experienta creatoare si nu uitati rostul ei. Daca inca nu il stiti, aflati-l degraba, caci timpul e putin. Traiti in bucurie prin puterea creatoare a vietii care e spiritul.
Autorul nu va ofera sfaturi medicale si nici tehnici ca forma de tratament, ci doar informatii de natura generala si din practica altor persoane care sa va ajute pe drumul de cautare a starii de bine. Sanda Stefan

Pe aceeași temă

Ovidiu Harbada